Ovo je novi BMW serije 7

Ovo je novi BMW serije 7

I DOK će u BMW-u morati poraditi na zatvaranju kanala kroz koji cure informacije i fotografije, na nama je da se naviknemo na novi izgled obnovljene bavarske krstarice.

 

 

 

 

 

Dobra je vijest da se i dalje radi o trovolumenskoj arhitekturi pomalo konzervativnog dizajna. Ono što će iznenaditi čak i najveće pozere je veličina prednje maske zahvaljujući kojoj će svatko znati prepoznati facelift modela. Bavarci su definitivno odlučili biti jači od Audija i Singleframe maske, pa su bubrege povećali i preko granice dobrog ukusa, a za dodatnu zamijećenost podarili im i 3D potpis.

 

Ali kao što su mnogi konstatirali i kod X7, o ukusima i posebno ljepoti ne treba odmah raspravljati i prijeko suditi, već je bolje ideju pustiti na sud javnosti nakon što se slegnu prvi dojmovi. Redizajn donosi i nova svjetla, a blagi redizajn pretrpio je i poklopac motora. Straga također nova grafika svjetla i dodatno povećani otvori ispuha.

U iščekivanju službene premijere najavljene za idući tjedan ostavljamo vas u društvu fotografija pojedinih dijelova automobila.

 

 

 

 2,263 total views,  2 views today

admin

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Translate »