Mirko Filipović zbog moždanog udara završio karijeru!

Mirko Filipović zbog moždanog udara završio karijeru!
Hrvatski borac Mirko Filipović u petak je tokom gostovanja u Dnevniku Nove TV izjavio kako naprasno završava karijeru iz zdravstvenih razloga. “Zadnja dva-tri mjeseca sam imao problema s vratom.
Prošli ponedjeljak sam na treningu zarotirao glavu desetak puta u jednu stranu, desetak puta u drugu i nakon toga sam pao u nesvijest. Imao sam moždani udar, krvarenje u mozak. Nije to bila posljedica nekog udarca nego mi je pukla vratna žila od preopterećenja zbog 30 godina treninga. Ja sam danas izašao iz bolnice i htio sam doći ovdje da ljudi vide da sam ja zdrav, da ne bude bilo kakvih govorkanja, ali s karijerom je gotovo.
Nikada više neću ući u ring, ja više ne smijem dobiti niti blaži udarac jer bit o moglo biti kobno. Imao sam nevjerojatnu sreću u nesreći, jer je ta krv mogla otići bilo kamo”, rekao je 44-godišnji “Cro Cop”. Filipović je prije manje od dvije sedmice u SAD-u na borilačkoj priredbi Bellatoru 216 svladao Amerikanca Roya Nelsona.
Slikovni rezultat za mirko
Bila je to deseta uzastopna pobjeda hrvatskog veterana nakon koje su se najavljivale nove borbe no od njih neće biti ništa. Tokom karijere Filipović je ostvario 38 pobjeda, 11 poraza i dva remija.

Loading

admin

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Translate »