Još jedan krvni ugrušak izazvan cjepivom? Nelly Korda, druga najbolja svjetska igračica golfa je još jedna zdrava slavna osoba koja se ne usuđuje govoriti o utjecaju uboda protiv GRIPE19

Još jedan krvni ugrušak izazvan cjepivom? Nelly Korda, druga najbolja svjetska igračica golfa je još jedna zdrava slavna osoba koja se ne usuđuje govoriti  o utjecaju uboda protiv GRIPE19

Još jedan krvni ugrušak nastao zbog Covid-19 cjepiva. Još jedna zdrava slavna osoba s iskustvom bliske smrti, koja se ne usuđuje govoriti o utjecaju uboda protiv Faucijeve gripe, jer ne želi požeti reakciju cijelog masovnog medijskog kompleksa SAD-a. Nitko se ne usuđuje reći da su “cjepiva” nakon što čudan, neutemeljen krvni ugrušak podigne svoju ružnu glavu, pogotovo ako ste dosegli status slavne osobe, odgovoran za nastanak ugrušaka.

 

 

LPGA Superstar Nelly Korda Sidelined With Blood Clot - Pro Golf Weekly

 

 

Nelly Korda, profesionalna igračica golfa, patila je od nesvakidašnjeg krvnog ugruška u subklavijskoj veni u lijevoj ruci, a o tome je govorila na konferenciji za novinare tijekom 77. US Opena u Sjevernoj Karolini. Morala se podvrgnuti operaciji kako bi se riješila ugruška opasnog po život.

Liječnici su profesionalnoj igračici Kordi rekli što je točno uzrokovalo krvni ugrušak u ruci, ali ona želi zadržati taj podatak “privatnim”

Svatko tko je danas u središtu pozornosti medija zbog sporta, zabave, politike ili vijesti mora biti sklon razotkrivanju visoko korumpiranog industrijskog kompleksa cjepiva i potkopavanju njihove lažne priče da su sva cjepiva, uključujući ubode protiv COVIDA-19, navodno “sigurna i učinkovita”. Big Pharma kontrolira masovne medije i u trenu može pretvoriti svačiji život u pakao, uključujući ljude koji su bogati i slavni. Nelly Korda, profesionalna igračica golfa, to zna.

Sada, nakon što je dobila čudan, iznenadni, po život opasan ugrušak krvi u ruci, Korda “ne očekuje previše” od svojih nastupa, dok prolazi rehabilitaciju i nosi kompresijski rukav na lijevoj ruci. Već se godinu dana bori s problemima s ramenima, a sada i ovo.

Svi ubodi protiv COVIDA-19 dolaze s upozorenjima o ozbiljnim krvnim ugrušcima uzrokovanim ubodima, ali kampanja koja se temelji na strahu navela je većinu Amerikanaca odlučiti za zdravorazumski kompromis riskiranja smrtonosnih krvnih ugrušaka od uboda, navodno kako bi spriječili ”opasne simptome” Faucijeve gripe.

Nelly Korda Announces That She Had Surgery for Blood Clot - Morning Read

Ženska igračica golfa broj 2 na svijetu, Nelly Korda, možda će svoju karijeru zaustaviti zbog rijetkog krvnog ugruška, no hoće li ikada razotkriti industriju cjepiva?

Je li Nelly Korda već vidjela svoje bolje dane na golf terenu? Zauzela je 2. mjesto na svijetu, pobijedila je 4 puta na LPGA 2021., a osvojila je i olimpijsko zlato u Tokiju. Sada neće ni govoriti o tome kako je dobila rijedak krvni ugrušak u ruci zbog kojeg njezina ruka funkcionira na 60 % kapaciteta. Razlog zašto profesionalni sportaši diljem svijeta kolabiraju na terenima, igralištima i stazama je taj što se njihova krv pretvara u želatinoznu masu zbog injekcija genske terapije proteina ili cjepiva za wuhanski koronavirus.

Kada ljudska krv prestane funkcionirati kao tekućina, ne može pravilno teći kroz krvotok. Netaknuti krvni ugrušci koji se zadržavaju u venama ruku i nogu moraju se kirurški ukloniti prije nego što se otkače. Ako ti ugrušci u rukama ili nogama putuju do mozga, mogu uzrokovati teški moždani udar, a ako putuju i zadrže se u srcu, uzrokuju teški srčani udar. Sasvim je moguće da Nelly Korda nikada neće moći zamahnuti palicom za golf snagom i preciznošću koju je nekada imala. VAERS-u je već prijavljeno više od milijun ozljeda, uključujući, prethodno savršeno zdrave, žrtve cjepiva čiji liječnici pronalaze užasne količine mikro zgrušavanja krvi koje su nevidljive golim okom. Unatoč tome što masovni mediji i industrijski kompleks cjepiva čine sve što mogu da prikriju istinu, sada postoji više od 1000 studija OBJAVLJENIH u recenziranim medicinskim časopisima, koje otkrivaju da su cjepiva vrlo opasna. Pogledajte i sami, jer se slavne osobe i sportaši nasmrt boje pričati o tome.

 

 

 

logicno

Loading

admin

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Translate »