Australija je ove godine doživjela porast ukupnog broja smrtnih slučajeva od 21 posto nakon masovne vakcinacije koju je sprovela Australijska vlada!

Australija je ove godine doživjela porast ukupnog broja smrtnih slučajeva od 21 posto nakon masovne vakcinacije koju je sprovela Australijska vlada!

Podaci pokazuju da su smrtni slučajevi u Australiji u porastu, međutim vreme i to sve nakon vladine kampanje masovne vakcinacije mRNA vakcinama i to je vrlo sumnjivo, kaže jedan istraživač.

 

Aleks Berenson koji se bavi istraživanjem podataka o vakcinama tvrdi da je ovo zabrinjavajući trend koji je nastao vrlo brzo nakon masovne vakcinacije koju je Australijska vlada počela da sprovodi.

Prvo, savezna vlada je krajem prošlog meseca izvestila da je cela Australija ove godine doživela porast ukupnog broja smrtnih slučajeva od 21 posto.

“Čak i izuzimajući smrtne slučajeve od Covida, smrtni slučajevi su bili više od 10 posto iznad normalnih”, dodaje bivši reporter i autor New York Times .

Drugo, statistika australijske države Viktorije, koja navodno ima svežije podatke od savezne vlade, prema Berensonu, takođe je pokazala porast smrtnih slučajeva od 27 posto u odnosu na 2020. i 2021. godinu.

Obrazac je zabrinjavajući, kaže Berenson, jer Australija nije imala značajan porast smrtnih slučajeva tokom pandemije Covida 2020. i 2021.; međutim, smatra se da je ova zemlja među najvakcinisanijim zemljama na svetu.

“ Australijanci su željno prihvatili vakcinaciju protiv Covida i vakcinisani su po stopama koje su znatno veće od onih kod Amerikanaca. 95 posto ljudi od 16 i više godina u Novom Južnom Velsu, najvećoj državi u zemlji, vakcinisano je. 64 posto je busterizovano.”

“Izvještaji u naučnim časopisima i u federalnoj bazi podataka VAERS istakli su slučajeve teške dijabetičke disregulacije nakon vakcinacije mRNA vakcinom. Anegdotske priče o starijim ljudima koji pate od brzog mentalnog pogoršanja, posebno nakon druge injekcije ili dopunske injekcije, takođe su česte”, napominje Berenson, citirajući studiju pod nazivom “ Teška dijabetička ketoacidoza nakon druge doze mRNA-1273 vakcine protiv COVID-a 19 ”.

Uprkos neprimetnom porastu smrtnih slučajeva od Covida tokom godina pandemije, smrtni slučajevi od Covida ove godine su se povećali i “dosežu nivoe daleko veće nego što su bili pre nego što je Australija počela da se vakciniše”.

Alarmantni trend trebao bi biti razlog za zabrinutost u Australiji jer “prvi put otkako je Covid počeo, Australija sada ima značajno više dnevnih smrtnih slučajeva od Sjedinjenih Država po glavi stanovnika”, ističe Berenson.

“Australija je sada prijavila ekvivalent od oko 125.000 američkih smrtnih slučajeva od Covida, a velika većina se dogodila ove godine”, piše on.

 

A evo i zanimljivosti: “…od 41 osobe primljene na odeljenja intenzivne nege, samo dve su nevakcinisane.”

Berenson je prošle nedelje dokumentovao sličan uznemirujući obrazac koji se pojavljuje u zapadnoevropskim zemljama, gde smrtnost od svih uzroka raste uglavnom među starijim osobama otprilike tri meseca nakon najnovije kampanje za busterizovanje

Povećanje uključuje neke smrtne slučajeve od Covida, ali nije ograničeno na njih. Nekoliko zemalja sada ima stopu smrtnosti više od 15 posto iznad normalne, što je krajnje neobičano– pogotovo jer su demografi očekivali da će stopa smrtnosti pasti kako Covid bude popuštao.

Nagli porast prošle jeseni usledio je nekoliko meseci nakon vakcinacije protiv Covida. Uspon ovog proeća dolazi nakon buster doze koji su bili mnogo češći u Evropi nego u Sjedinjenim Državama.

 

 

 

 

 

NultaTačka

Loading

admin

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Translate »