Potpuno vakcinisana legenda Premijer lige, koji je javno promovisao vakcine, kolabirao pred TV kamerama(video)

Potpuno vakcinisana legenda Premijer lige, koji je javno promovisao vakcine, kolabirao pred TV kamerama(video)

Potpuno vakcinisani analitičar ESPN-a i bivši golman Premijer lige Šaka Hislop kolabirao je uživo u emisiji u nedelju, postavši poslednji u zapanjujućem broju profesionalnih sportista koji su kolabirali, a mnogi od njih su iznenada umrli u poslednje dve godine.

Govoreći uživo u emisiji kako bi analizirao predsezonsku utakmicu između fudbalskih giganata AC Milana i Real Madrida na Rose Bowl-u u Los Anđelesu, Hislop je imao blagi osmeh na licu kada je počeo da se klati pre nego što se srušio pored svog dugogodišnjeg kolege sa ESPN-a Dena Tomasa.

 

Video snimak otkriva da je Tomas vrlo brzo pozvao pomoć u uznemirujućem trenutku snimljenom na televiziji uživo.

 

 

Naravno, odmah je postojala zabrinutost za Hislopa, 54-godišnjaka dobrog zdravlja, koji je predstavljao i Englesku i Trinidad i Tobago na međunarodnom nivou u svojoj dugoj karijeri golmana.

Shaka Hislop gives update after scary, 'awkward' ESPN faint

U avgustu 2021, Hislop je iskoristio svoj uticaj da podstakne sve fudbalske navijače da se vakcinišu eksperimentalnim vakcinama protiv Covida.

Tokom pauze između poluvremena, Tomas se vratio u etar kako bi ublažio strahove i uverio gledaoce da se Hislop oporavlja iza kulisa.

 

 

„Poluvreme ovde na Rose Bovlu, to je AC Milan 2, Real Madrid nula. Ali to je, naravno, veoma sekundarno u odnosu na ono što se dogodilo uoči utakmice“, rekao je Tomas.

„Očigledno da moj drug Šaka nije ovde, ali kako čujem, ima dobrih vesti.

„Svestan je, priča, mislim da mu je malo neprijatno zbog svega toga, mnogo se izvinio. Nije čovek koji voli da ljudi prave galamu oko njega“.

 

 

„Očigledno je prerano za postavljanje bilo kakve dijagnoze, ali važno je da je Šaka pri svesti i da smo razgovarali i sa njegovom porodicom“.

„Razgovarali smo sa njegovom ženom i stvari izgledaju dobro. Hvala vam za svu vašu ljubav i kako sada stoji, izgleda da će biti dobro“.

Bivši plejmejker Sautemptona Met Le Tisije citirao je objavu na Tviteru u kojoj ističe da Hislopov kolaps nije normalan. Le Tisije je u ponedeljak ujutru napisao: „Zaista se nadam da se samo onesvestio i sve najbolje za brz oporavak“.

Kasno u nedelju uveče, 54-godišnji fanatik je pomenuo jedan od svojih tvitova iz juna 2021, koji je rekao: „Ako mislite da je propaganda oko Covida bila loša, sačekajte dok ne vidite stvari o klimatskim promenama koje su planirali“.

„Kako sam znao“, pitao je Le Tisije u svom ažuriranju, jasno uveren da su njegova uverenja ispravna. „Do sada sam bio u pravu“.

 

 

 

 

Nulta Tačka/TPV

Loading

admin

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Translate »