APSOLUTNO NEVJEROVATNO! POLICIJA U SRED UTAKMICE PRIVELA FUDBALERE ARGENTINE ZBOG KOVID MJERA!

APSOLUTNO NEVJEROVATNO! POLICIJA U SRED UTAKMICE PRIVELA FUDBALERE ARGENTINE ZBOG KOVID MJERA!

Veliki derbi južnoameričkih kvalifikacija za Svetsko prvenstvo prekinut je nakon samo sedam minuta igre.

Meč Brazila i Argentine je prekinut pošto su domaćini pokušali da gostujuće igrače izbace sa terena.

Do prekida je došlo kada su zdravstveni radnici Brazila ušli na teren kako bi sa utakmice izbacili četvoricu Argentinaca, Emilijana Martineza, Đovanija Lo Selsa, Emija Buendiju i Krstijana Romera.

Veliki fudbalski presedan dogodio se u Sao Paulu. Tek što je utakmica počela i pošto je Otamendi oštro startovao nad Ederom, sukobili su se igrači dva nacionalna tima, a u tom momentu su zvaničnici Brazila ušli na teren sa željom da sa istog izvedu nekolicinu “gaučosa”.

Reč je o onim reprezentativcima Argentine koji su iz Engleske doputovali na ovaj meč igran u Brazilu.

Prema važećim pravilima za suzbijanje kovida u Brazilu, svi koji dolaze iz Velike Britanije moraju odmah u 14-dnevni karantin, a igrači Argentine koji su sporni su Emi Buendija, Emilijano Martinez, Đovani Lo Selso i Kristijan Romero.ANVISA, Nacionalna agencija za zdravstveni nadzor je naložila lokalnim vlastima da pomenute fudbalere, Buendiju, Martineza, Lo Selsa i Romera, deportuju. Policija je bila u hotelu gde su se Argentinci spremali za meč, prekinula pripreme, ali je čitav tim “gaučosa” uspeo da se ukrca u autobus i krene ka “Areni Pernambukano” u Resifeu.

Umesto da napuste zemlju, u autbus su ušli i “prestupnici” koji su prema mišljenju Brazilaca u zemlju ušli na prevaru. Međutim, svi sem Buendije su čak bili i u startnoj postavi, a ugledni sajt “Ole” piše kako je policija upozorila Argentince koji su odbili izostanak četvorice igrača uz objašnjenje”: Igraće sve ili neće niko.

Utakmica je prekinuta i prema poslednjim informacijama vlasti Sao Paula su organizovale poseban autobus za reprezentativce kojim će ih transportovati do određene, za sada nepoznate lokacije. Vrlo verovatno do aerodroma.

UKOLIKO ŽELITE DA DOĐETE DO SLOBODNIH, PROVERENIH I ZABRANJENIH INFORMACIJA, PRATITE REDAKCIJU NULTE TAČKE NA TELEGRAMU – ,,Nulta Tačka – Telegram kanal”

 

NultaTačka/Agencije

Loading

admin

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Translate »