PEREZ RADOSNO NAJAVIO: ‘NAJBOLJI TRENER NA SVIJETU SE VRATIO’; ZIDANE PORUČIO: ‘STVARI ĆE SE MIJENJATI’

PEREZ RADOSNO NAJAVIO: ‘NAJBOLJI TRENER NA SVIJETU SE VRATIO’; ZIDANE PORUČIO: ‘STVARI ĆE SE MIJENJATI’

 

Florentino Perez izašao je prvi pred novinare nakon nove smjene trenera u Real Madridu, a javnosti se obratio i Zinedine Zidane.

 

 

Nakon samo devet mjeseci, Zinedine Zidane vratio se na klupu Reala. Predsjednik Kraljevskog kluba Florentino Perez prvo se zahvalio sad već bivšem treneru Santiagu Solariju.

– ‘On je dio ovog kluba, voli Real Madrid – ovo je njegov dom i ima priliku nastaviti ovdje, ako želi -, izjavio je Perez pa radosno najavio Zidanea:

– ‘Najbolji trener na svijetu se vratio u Real Madrid. Zidane, ti predstavljaš veličinu ovog kluba. Dobrodošao kući. –

– ‘Znam da je ovo poseban dan za svakoga. Vrlo sam sretan što sam se vratio i to je najvažnije. Počinjem raditi od sutra kako bih vratio klub tamo gdje zaslužuje biti – rekao je u uvodu novi trener Reala.

 

 

– To je ogromna odgovornost. Ja sam samo jedan član kluba. Volim nogomet i nisam zaboravio što smo osvojili, ali nisam zaboravio ni sve ono loše što smo radili. Znam gdje sam došao. Dat ću sve od sebe kako bih učinio momčad boljom – izjavio je Zidane pa nadodao:

– Stvari će se mijenjati – i trebaju se. Ali to sada nije prioritet. Ostalo nam je još 11 utakmica, a ideja je da dobro završimo sezonu. Prva stvar koja mi je prošla kroz glavu kad sam dobio telefonski poziv da se vratim? Vratit ću se – i evo me. –

 

 

 

Legendarni Francuz je potom upitan za Cristiana Ronalda.

– Ne radi se o tome, radi se o 11 utakmica koje su preostale do kraja sezone. Svi znamo povijest koju je Cristiano napravio u ovom klubu, niko to neće promijeniti, ali imamo 11 utakmica počevši od subote – zaključio je povratnik na klupu Reala. 

Loading

admin

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Translate »