Da li je Muamer Zukorlić otrovan? Njegov sin je iznio nove informacije: nije preminuo prirodnom smrću (VIDEO)

Da li je Muamer Zukorlić otrovan? Njegov sin je iznio nove informacije: nije preminuo prirodnom smrću (VIDEO)

Na konferenciji za štampu porodice Zukorlić otkrivene su nove informacije o uzroku smrti akademika muftije Muamera Zukorlića.

Porodica sumnja da je Muamer Zukorlic otrovan | BN

Sin Muamera Zukorlića i predsednik Stranke pravde i pomirenja Usame Zukorlić na vanrednoj konferenciji za medije je rekao da su laboratorije iz inostranstva navele da Muamer Zukorlić nije preminuo prirodnom smrću i da postoji mogućnost da je otrovan teškim metalima.

“Poštovana javnosti, prošlo je pet meseci i četiri dana od smrti Muamera Zukorlića. Mene je smrt zadesila i Turskoj gde sam pohađao školu… Moja porodica i ja se nismo pomirili sa činjenicom da je umro velikan našeg vremena, a da institucije nisu utvrdile zvanično uzrok smrti. U haosu koji nas je zadesio tog dana, malo je ljudi koji su ostali pri sebi. Oni koji su bili, još tog dana su uzeli uzorak. Trebao nam je duži period da pronađemo adekvatne laboratije gde smo poslali uzorke. Dobili smo rezultate. Prva laboratorija je saopštila da postoji velika verovatnoća je testirana osoba bila otrovana teškim metalima, a druga da smrt nije nastupila prirodno”, kazao je Usame Zukorlić.

Konferenciji je prisustvovao i otac Muamera Zukorlića.

NultaTačka/Mediji

Loading

admin

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Translate »