U Šangaju je produženo Kovid zaključavanje na neodređeno vrijeme – Sa 26 miliona stanovnika mogao bi zauvijek ostati zaključan.

U Šangaju je produženo Kovid zaključavanje na neodređeno vrijeme –  Sa 26 miliona stanovnika mogao bi zauvijek ostati zaključan.

Novo zatvaranje zbog koronavirusa u Wuhanu (Covid-19) u kineskom gradu Šangaju, koje je trebalo trajati samo nešto više od tjedan dana, produženo je “na neodređeno vrijeme”, što je izazvalo masovnu pobunu u tom vrlo naseljenom gradu.

Kineska vlada ponovila je svoju politiku “nulte stope zaraženosti Covidom”, zahtijevajući da se grad ponovno otvori tek kada više nema “pozitivnih” rezultata testova. Budući da je to nemoguće, Šangaj s 26 milijuna stanovnika mogao bi zauvijek ostati zaključan.

Kineska nacionalna zdravstvena komisija (NHC) ponovno je naglasila svoju predanost održavanju “dinamične” politike nulte tolerancije za Faucijevu gripu. To znači da će se početna devetodnevna blokada morati nastaviti i u budućnosti, kako bi se spriječilo otkrivanje svih novih “slučajeva” bolesti.

Prvih nekoliko dana izolacije je Šangaj već gurnuo na rub kolapsa, a sada ga dužnosnici žele zadržati na mjestu, možda zabiti posljednji čavao u lijes grada.

Obavezno testiranje diljem Kine proizvodi oko 13.000 novih “pozitivnih” slučajeva dnevno samo u Šangaju. U cijeloj Kini dnevno se prijavljuje više od 20.000 novih “pozitivnih” slučajeva.

Prema Bloombergu, ove brojke su veće od broja žrtava iz ranih dana epidemije kada se govorilo da virus bjesni u Wuhanu, gradu u kojem je možda virus i kreiran.

 

 

 

Kina odvaja djecu od roditelja, ubijajući štićenike staračkih domova kao odgovor na “Covid”

Iako “pozitivni” rezultati testova ne znače apsolutno ništa budući da su sami testovi lažni, Komunistička partija Kine (CCP) provodi najstrože mjere izolacije do sada u Šangaju.

Ljudi diljem grada sada umiru od gladi u svojim domovima kako bi bili “sigurni” od virusa, a vlasti im odbijaju dopustiti napuštanje njihovih domova kako bi kupili hranu.

Najsiromašniji stanovnici vjerojatno su već mrtvi, jer si ne mogu priuštiti dostavu pripremljene hrane putem dostavne službe u stilu Ubera. A budući da im vlada neće donijeti hranu, njihova trupla potencijalno već trunu u njihovim domovima. Također primamo izvješća o tome da je KPK odvojila djecu od roditelja zbog “pozitivnih” rezultata testova. Mnogi štićenici staračkih domova također umiru zbog činjenice da im se više ne dostavljaju hrana i lijekovi.

Situacija je sada toliko loša u Šangaju da su očajni stanovnici pribjegli prosvjedima na balkonima svojih apartmana, prosvjedujući zbog tlačenja i zlostavljanja Komunističke partije zbog navodnog virusa, koji čak i nije stvarna briga.

“Želimo slobodu!” mnogi od njih mogli su se čuti kako viču na mandarinskom. “Zašto nas izgladnjujete”?

Videozapise ovih prosvjeda je naravno uklonila s interneta Komunistička partija Kine, koja se već dugo bavi cenzurom. KPK je čak navodno zahtijevala da se stanovnici vrate unutra i da čak ne “otvaraju prozore”, jer je svježi zrak očito kršenje pravila izolacije.

Kako bi natjerala ljude da ostanu unutra sa zatvorenim prozorima, KPK postavlja dronove koji govore koji nalažu ljudima da se “molim pridržavaju ograničenja Covida” i da “kontroliraju želju vaše duše za slobodom”.

 

Stanovnici Šangaja s kućnim ljubimcima moraju svojim ljubimcima dopustiti obavljanje nužde u domovima, jer kineske vlasti ne dopuštaju ljudima da šeću svoje pse.

Loading

admin

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Translate »