Susret Jupitera i Neptuna 12. aprila – Vjerujte u čuda! Horoskop po znakovima Zodijaka

Susret Jupitera i Neptuna 12. aprila – Vjerujte u čuda! Horoskop po znakovima Zodijaka

Konjunkcija Jupitera i Neptuna u Ribama 12. travnja/aprila donosi nezaboravne stvari, tvrde astrolozi. Ova konjunkcija se događa na svakih 12 godina i predstavlja jedan od najsretnijih astro spojeva. Imamo Jupitera koji nam daje nadu i potiče nas da više vjerujemo u sebe, dok Neptun budi našu sposobnost da maštamo i sanjamo o velikim stvarima. Ova dva mega tranzita, zajedno, stvaraju atmosferu u kojoj osjećamo da je gotovo sve moguće. Ono što je zanimljivo jest što je ova konjunkcija u Ribama, što znači da ćemo biti optimistični i puni pozitivnih emocija. Saznajte kako će konjunkcija Jupitera i Neptuna u Ribama 12. travnja/aprila utjecati na vaš znak Zodijaka!

Ovan

Ribe su u vašoj 12. solarnoj kući, konjunkcija se događa na svakih 12 godine, 12. aprila, pa se Ovnovima sva energija vrti oko broja 12.

Ako ste imali problema u nedavnoj prošlosti, ovo je vrijeme kada sve počinje da ima smisla. Sada ste u mogućnosti da se otresete prašnjave prošlosti i prigrlite svu veličinu za koju ste oduvijek znali da ste dio.

Zgrabite sve prilike. Život je sjajan!

Bik

Ribe u vašoj 11. kući utječu na prijateljstva, sistem podrške i inovativne ideje. Osjećate se bolje nego obično, a ova konjunkcija vas vodi u zonu uspjeha.

Konjunkcija Jupiter-Neptun će preokrenuti vaš svijet, u zdravlju, odnosima, ambicijama.

Ono na što mislite ne samo da je ostvarivo, već je i od koristi za ostale. Uložite napor u ostvarenje želja.

Blizanci

Aktivira vašu 10. kuću koja utječe na društveni status i dostignuća u karijeri. Postoji iscjeljujuća transformativna energija koja preuzima vašu divnu 10. kuću, a vi to osjećate u svojim kostima.

Ovo je dan kada dobivate velike ideje i sanjate velike snove. Konjunkcija Jupitera i Neptuna skida paučinu s vaših očiju i otkriva što sve propuštate, a možete iskoristiti.

Ovaj tranzit će vas potaknuti da poduzmete akciju.

Rak

Ribe su u vašoj 9. kući koja utiče na putovanja, filozofiju i visoko obrazovanje. Imate nevjerojatnu intuitivnu sposobnost. Konjunkcija Jupitera i Neptuna budi vaša osjećanja samopouzdanja, a to znači da ako dobijete “osjećaj” o nečemu — na pravom ste putu u vezi s tim.

Moći ćete reći što je jasan znak, a što lažna nada. Ovaj tranzit će i vas dovesti u stanje empatije, tako da ćete se moći jasno identificirati s osjećajima drugih.

Dobrota vlada tijekom ovog vremena i svi oko vas su posvećeni tome da vam pomognu da svoje snove ostvarite.

Lav

Utječe na vašu unutrašnju transformaciju i intimnost. Sunce snažno sjaji za Lavove, tijekom konjunkcije Jupitera i Neptuna, jer sve vaše nade i snovi imaju dobre šanse.

Uvijek ste vjerovali u sebe, ali tijekom ovog tranzita, vaše samopouzdanje se širi u neku vrstu samopoštovanja koja vas drži na pravom putu. Želite činiti dobro – i hoćete.

Vaša 8. solarna pozicija stavlja vas u milost onih oko vas, gdje ćete se osjećati kao da je sve što možete učiniti dobro. Oduvijek ste bili zvijezda Zodijaka, a ova konjunkcija će taj status učiniti još boljim.

Djevica

Fokusirana je na 7. solarnu kuću koja utječe na vaša partnerstva i ravnotežu. Vrijeme je da se oslobodite prošlosti i napravite mjesta za ostvarenje izuzetnih snova.

Postanite spremni za proces manifestacije. Vas će ova konjunkcija probuditi! Kao da prvi put otvarate oči samo da biste otkrili da ste najvažnija osoba na svom svijetu.

Uvijek dajete previše od sebe, sada je trenutak da osvijestite koliko ste sjajni. Neka ovaj tranzit probudi u vama zdravu ljubav prema sebi.

Vaga

Ribe su u vašoj 6. solarnoj kući koja utječe na vaše zdravlje, rutinu i karijeru. Konjunkcija Jupitera i Neptuna je u Ribama pa nećete moći osjetiti ništa drugo osim neprekidnog blaženstva i optimizma.

Ta energija Jupitera je previše dobra da bi bila istinita. Želite postići toliko stvari, a ovo je tranzit u kojem se počinjete osjećati kao da je vaš dio ovog svijeta da uživate u svemu, bez straha.

Neustrašivost – to je ono što ste željeli i sada, to je ono što imate.

Škorpion

Fokus je na vašoj 5. solarnoj kući koja utječe na zadovoljstvo, romantiku i kreativnost. Vaš znak će se osjećati kao da ste puni energije, na sve prave načine, tijekom konjunkcije Jupiter-Neptun. Krećete se stazom života ka boljem mjestu i okolnostima.

To znači da ćete, pošto ste u 5. solarnoj kući, biti u skladu s intuicijom, psihičkom mudrošću i emotivnim iscjeljenjem.

Sada vjerujete u sebe, kao i u ono najbolje u ljudima. Ispunjeni ste ljubavlju i sposobnošću da dajete ljubav. Iskoristite to na najbolji način.

Strijelac

Gdje su Ribe u vašoj karti: 4. solarna kuća koja utiče na vašu obitelj, dom i nasljeđe.

Kao Strijelac, dobro znate kako energija Jupitera ima tendenciju da se širi na osjećaje, a ponekad ti osjećaji mogu biti negativni.

Srećom, vaš unutrašnji svijet će biti neopterećen negativnim mislima, a još bolje je to što ćete postati toliko kreativno inspirirani da ćete stvoriti nešto tako nevjerojatno da će vaši talenti doći do izražaja.

Jarac

Utječe na vašu komunikaciju s obitelji, prijateljima i kolegama na poslu. Ovo je tranzit koji zaista podržava vašu prirodu.

Očekuje vas duševni mir i lak način za obavljanje stvari. Do sada ste često sami sebi otežavali život, ali ćete prepoznati kakve ste greške pravili.

Sada, kada je mudrost pojačana, idite samo naprijed.

Vodenjak

Gdje su Ribe u vašoj karti: 2. solarna kuća koja utječe na vrijednosti, financije i samopoštovanje. Za Vodenjake, ovaj tranzit predstavlja sposobnost da ostanete na željenom putu.

To znači da što god volite raditi – u redu je. I ne samo to, pošto konjunkcija Jupitera i Neptuna potiče naš osjećaj samopouzdanja na načine koji nikada ranije nismo iskusili, vi ćete uzeti tu ljubav i napraviti nešto posebno i uzbudljivo od nje.

Ako ste kreativna osoba, znajte ovo: tek počinjete sada. Ovo nevjerojatno putovanje je bezgranično. Kakva sreća za vas!

Ribe

Konjunkcija utječe na vaš identitet, privlačnost i kako se predstavljate drugima. Sretan broj je Jedan. Ovaj tranzit će djelovati kao čarobni štapić; mašite na pravi način i gledajte kako vam se snovi ostvaruju.

Ovo pokriva ljubav, financije, zdravlje, posao i dom. Posebno željene stvari kod kuće. Hladna zima je priča o prošlosti, a s Jupiterom i Neptunom u konjunkciji, sve što je pred vama obećava.

Što želite, postat će stvarnost. Sada ste veliki mađioničar i, na sreću, koristit ćete tu svoju nevjerojatnu magiju za dobrobit svih u svom životu.

sensa.mondo.

Loading

admin

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Translate »