Zašto su vakcine za C19 još uvek dostupne uprkos velikoj stopi ozbiljnih neželjenih događaja

Zašto su vakcine za C19 još uvek dostupne uprkos velikoj stopi ozbiljnih neželjenih događaja

Vodeći britanski kardiolog dr Asim Malhotra pitao je zašto su vakcine protiv Covid-a još uvek na tržištu uprkos tome što imaju mnogo veću stopu neželjenih reakcija od prethodnih vakcina koje su povučene.

Tokom pojavljivanja na GB News-u, Malhotra je primetio da su vakcine protiv kovida, koje imaju stopu neželjenih reakcija od približno 1 na 800, i dalje dostupne, kada su druge vakcine sa mnogo nižim stopama zdravstvenih problema zaustavljene.

Pridružite nam se – https://t.me/nultatacka

 

 

On je upitao: „Moramo da pitamo ljude poput [glavnog medicinskog službenika Engleske] Krisa Vitija i MHRA (Regulatorna agencija za lekove i zdravstvene proizvode) zašto kada imamo ozbiljnu stopu neželjenih događaja, koja je verovatno u rasponu od najmanje 1 u 800 do 1 u 1000, zašto se ne povlače?”

Rekao je da je „vakcina protiv svinjskog gripa 1976. povučena jer je izazvala Gijen-Bareov sindrom u 1 od 100.000 slučajeva“, a „Vakcina protiv rotavirusa je povučena 1999. jer je izazvala oblik opstrukcije creva u 1 od 10.000 slučajeva“.

 

Prošlog meseca Malhotra se pojavio na Foks njuzu pozivajući farmaceutske kompanije koje su proizvodile kovid vakcine da obeštete ljude koji su pretrpeli povrede od njihovih eksperimentalnih vakcina.

 

 

Rekao je: „Imamo posla sa jednom od najlošijih farmakoloških intervencija po efikasnosti sa najgorim bezbednosnim profilom koja je postala najprofitabilnija u istoriji medicine“.

 

Nulta Tačka/NewsPunch

 834 total views,  2 views today

admin

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Translate »