UDARNO: Ljekarima na Floridi je rečeno da upozore pacijente da vakcine za C19 mogu da dovedu do srčanog udara I DRUGIH OPASNIH STANJA!!!

UDARNO: Ljekarima na Floridi je rečeno da upozore pacijente da vakcine za C19 mogu da dovedu do srčanog udara I DRUGIH OPASNIH STANJA!!!

Država Florida uputila je zahtev lekarima da upozore svoje pacijente da vakcine protiv Covid-a mogu da dovedu do srčanog udara ili drugih štetnih efekata.

Florida je ove nedelje izdala nove smernice za medicinske stručnjake usred sve veće zabrinutosti zbog negativnih neželjenih efekata mRNA vakcina.

Nove smernice dolaze pošto je Florida upravo podigla uzbunu zbog zapanjujućih 1.700 procenata porasta izveštaja o neželjenim događajima od vakcina od kada su uvedene Covid vakcine.

 

 

Ministarstvo zdravlja Floride saopštilo je da je prijavljen ogroman porast uprkos povećanju primene vakcine za 400 odsto u istom periodu.

Odeljenje je izdalo zdravstveno upozorenje zbog alarmantnih podataka pozivajući na „nepristrasno istraživanje“ vakcina.

Podaci koje je prikupio Sistem za izveštavanje o neželjenim događajima vakcine (VAERS) takođe pokazuju uznemirujuće povećanje od 4.400 procenata u izveštajima o „stanjima opasnim po život“ za isti period.

 

 

Glavni doktor Floride Džozef Ladapo odgovorio je na izveštaj kritikujući tvrdnju savezne vlade da su vakcine „bezbedne i efikasne“.

„Na Floridi je zabeležen porast od 1.700% u izveštajima o neželjenim događajima nakon vakcinacije protiv COVID-19“, napisao je Ladapo na Tviteru kao odgovor na zdravstveno upozorenje.

Pridružite nam se – https://t.me/nultatacka

 

 

„Da li to zvuči bezbedno i efikasno? ni ja nisam tako mislio“.

„Zato smo objavili ovo zdravstveno upozorenje“, otkrio je on.

 

“Samo zato što ‘korelacija nije jednako uzročnost’ ne znači da treba da napustimo zdrav razum.”

Izveštaj zdravstvenog odeljenja navodi tri odvojene studije koje pokazuju potencijalne neželjene efekte izazvane vakcinom.

U 2021. godini, na Floridi je prijavljeno 41.473 povreda izazvanih vakcinom, što je ogroman porast u odnosu na 2.466 slučajeva godinu dana ranije, navodi The Daily Mail.

 

Podaci VAERS-u se prijavljuju samostalno, a slučajevi predati sistemu ne moraju da budu verifikovani od strane lekara.

Ipak, to omogućava regulatorima da budu upozoreni na potencijalne negativne trendove povezane sa dostupnim vakcinama.

Florida Health takođe citira američku studiju objavljenu u septembru koja je pokazala da je jedan od svakih 550 primalaca vakcine protiv Covid-a pretrpeo neželjeni događaj.

„Što je mnogo više od drugih vakcina“, kaže se u saopštenju.

Studija se fokusirala na klinička ispitivanja koja su održana za vakcine Pfizer i Moderna da bi u početku dobila odobrenje Uprave za hranu i lekove (FDA) krajem 2020.

U svim ispitivanjima prikupljenim za studiju – koja je uključivala desetine hiljada pacijenata – 52 primaoca Pfizer vakcine i 87 koji su primili Moderna vakcinu imali su značajnu neželjenu reakciju.

Ovo se poredi sa 33 i 64, respektivno, među ljudima koji nisu primili injekciju, što ukazuje da je postojeći rizik još uvek relativno mali.

Ove podatke su razmotrili FDA i Centri za kontrolu bolesti (CDC) pre nego što su izdali odobrenje za hitnu upotrebu – i na kraju potpuno odobrenje – za vakcine poslednjih godina.

 

Florida Health takođe citira studiju izraelskih istraživača iz 2022. godine, koja je otkrila 25 posto povećanja srčanih problema u bliskoistočnoj zemlji u mesecima nakon uvođenja vakcina.

Istraživači napominju da je nejasno da li je bilo koji od ovih događaja imao bilo kakvu vezu sa vakcinom.

„Iako ne utvrđuju uzročno-posledične veze, nalazi izazivaju zabrinutost u vezi sa neotkrivenim teškim kardiovaskularnim nuspojavama izazvanim vakcinom i naglašavaju već uspostavljenu uzročnu vezu između vakcina i miokarditisa, što je čest uzrok neočekivanog srčanog zastoja kod mladih osoba“, napisali su istraživači.

Norveška studija koju je citiralo zdravstveno odeljenje Floride pokazala je da je vakcina AstraZeneca povezana sa zgrušavanjem krvi u mozgu i niskim brojem trombocita u krvi – što je opasno po život.

Međutim, vakcina nije dostupna u Americi i ne bi mogla biti odgovorna za porast VAERS izveštaja 2021.

Ipak, vakcine ne dolaze bez nekih relativno malih rizika.

Početkom 2021. godine, CDC je upozorio da su mladi muškarci koji su primili mRNA vakcine – bilo Pfizer ili Moderna vakcina, bili izloženi povećanom riziku od upale srca.

Agencija je upozorila da se miokarditis češće javlja kod muškaraca starijih od 16 godina u roku od sedam dana od primanja vakcine.

 

 

 

Nulta Tačka/SlayNews

https://www.floridahealth.gov/newsroom/2023/02/20230215-updated-health-alert.pr.html

 

 840 total views,  2 views today

admin

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Translate »