Vakcinisana nogometna zvijezda Maddy Cusack(27) iznenada preminula

Vakcinisana nogometna zvijezda Maddy Cusack(27) iznenada preminula

Na društvenim mrežama se spekuliše oko prerane smrti mlade fudbalske zvezde Medi Kjuzak, a mnogi sumnjaju da bi za to mogla biti kriva vakcina protiv Kovida.

Prošle srede policija je proglasila mrtvom 27-godišnju vezistu Šefild junajteda kada su stigli u rezidenciju u Horsliju u Engleskoj.

 

Od tada nisu objavljeni nikakvi detalji o smrti, ali je policija Derbišira u ponedeljak saopštila da je neće tretirati kao sumnjivu, dodajući da će uskoro biti objavljen izveštaj iz kancelarije mrtvozornika u Česterfildu.

 

 

U snimku medijskog dana iza scene koji je prošle srede objavio na Jutjubu FC Sheffield United, Kjuzak je bila odličnog zdravlja.

Neočekivana smrt mlade i zdrave fudbalerke izazvala je tvrdnje da je možda izazvana vakcinom protiv Covid-a, koja se okrivljuje za nedavni niz smrtnih slučajeva među brojnim mladim i sposobnim sportistima.

Ali, da li postoje dokazi da je Kjuzak uopšte primila vakcinu?

 

 

2021. godine, na domaćem stadionu Šefild junajteda, Bramal Lejn, bila je smeštena klinika za vakcinaciju koja je „nudila prvu i drugu dozu i Pfizer i AstraZeneca vakcina“, prema Sheffield Staru.

U video snimku koji je tri puta u narednih sedam meseci podelilo Šefildsko partnerstvo za zdravstvo i negu, Kjuzak se pojavila u izjavi koja promoviše akciju vakcinacije.

„Zdravo, moje ime je Medi Kjuzak i igram fudbal za Šefild Junajted Žene“, rekla je ona u video snimku starom dve godine. „Primiću svoju vakcinu kada budem pozvana, i dobiću svoju vakcinu kako bih osigurala da svoje prijatelje i porodicu čuvam“.

 

 

Nejasno je koliko je vakcina Kjuzak možda dobila, ili da li su to bile vakcine Pfizera ili Astrazeneke.

Sheffield United player Maddy Cusack dies aged 27 :: playmakerstats.com

Brojni vrhunski lekari okrivljuju Covid vakcine za izazivanje miokarditisa i drugih srčanih tegoba koje često mogu da dovedu do krvnih ugrušaka, srčanih zastoja, srčanog ili moždanog udara.

Prošlog decembra, istraga u Velikoj Britaniji je dobila izveštaj od mrtvozornika koji je prijavio da je smrt 27-godišnjeg „sposobnog i zdravog“ muškarca „direktna posledica“ krvnih ugrušaka nastalih kao reakcija na vakcinu AstraZeneke.

U međuvremenu, vrhunski lekari su mesecima upozoravali na prisustvo sekvenci SV40 u vakcinama protiv Covida sličnim onima u vakcinama protiv dečje paralize koji su istorijski povezani sa rakom.

Iako uzrok Kjuzakine smrti još uvek nije potvrđen, njena iznenadna smrt dolazi dok establišment pokušava da pokrene još jednu kampanju straha od Covida, sa „ažuriranim“ mRNA vakcinama na vrhu liste prioriteta.

 

Nulta Tačka/InfoWars

 1,248 total views,  2 views today

admin

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Translate »