Opametio se! Savjetnik američke vlade za vakcinaciju ODBIJA da primi “buster dozu” zbog nuspojava (VIDEO)

Opametio se! Savjetnik američke vlade za vakcinaciju ODBIJA da primi “buster dozu”  zbog nuspojava (VIDEO)

Jedan od glavnih savetnika američke vlade po pitanju vakcinacije odbio je da primi najnovije takozvane pojačavajuće kovid vakcine, upozoravajući na miokarditis i druge ozbiljne dugoročne neželjene posljedice.

U snimku objavljenom na Tviteru, dr Pol Ofit, član komiteta za vakcinaciju američke Administracije za hranu i lekove (FDA), izjavio je da „nije primio prošlogodišnju bivalentnu vakcinu“, i da „neće primiti ni ovogodišnju“ jer smatra da je „zaštićen“.

 

„S vremenom ćemo saznati kakvo je dejstvo ove vakcine“, izjavio je Ofit, opisujući celokupan pristup kao „novotarsku strategiju“.

 

 

„Svakako smo bili iznenađeni miokarditisom i perikarditisom i vrieme će pokazati – za pet, deset ili petnaest godina – da li miokardijalna bolest ostaje i potom… S vremenom ćemo saznati…“

 

 

Dr Ofit je ranije bio jedan od najglasnijih zagovornika ne samo kovid vakcina, nego i obavezne vakcinacije, koja je prisilila milione Amerikanaca da biraju između vakcinacije i dobijanja otkaza.

 

 

Braneći odluku grada Njujorka o obaveznoj vakcinaciji leta 2021. Ofit je za Si-En-En izjavio da „nije Vaše pravo kao američkog građanina da dobijete i prenosite potencijalno smrtonosnu zarazu“.

Početkom ove godine, pak, promenio je ploču kad je u Medicinskom časopisu Nove Engleske napisao članak u kom oštro kritikuje nove bivalentne vakcine, pozivajući na oprez.

Tom prilikom nije pominjao bezbednosne aspekte, tako da je njegova zabrinutost povodom miokarditisa i drugih neželjenih dejstava kovid vakcina novina.

NultaTačka

Loading

admin

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Translate »