Ušli ste u našu zemlju: “ZDROBIT ĆEMO VAS”!!!

Ušli ste u našu zemlju: “ZDROBIT ĆEMO VAS”!!!

Jutros 2. ožujka, glasnogovornik ruskog predsjednika Dmitrij Peskov rekao je da će Rusija nastaviti upozoravati međunarodnu zajednicu na terorističke akcije Ukrajine, a nakon što se dogodio napad na ruskoj teritoriji, piše ruske agencije.

Ruski predsjednik Vladimir Putin izrazio je uvjerenje da se gospodari ukrajinskih neonacista neće obazirati na napad izveden u četvrtak u ruskoj regiji Bryansk, gdje je došlo do zarobljavanja civila. Snimke su već na Internetu, ali mainstream mediji pokušavaju prikriti stvar ili optužiti Ruse za napad pod lažnom zastavom.

“Uvjeren sam da će ti isti vođe [ukrajinskih neonacista] zaboraviti današnji napad. Nitko neće obratiti pozornost na ovo”, rekao je ruski predsjednik Vladimir Putin.

 

Putin - Ukrajina

 

 

Svejedno, govoreći o ukupnoj situaciji, ustvrdio je: “Neće uspjeti, mi ćemo ih zgaziti”.

Ako se dokaže da su snimke vjerodostojne, a osobe na njima pripadaju ukrajinskim jedinicama, to će zasigurno biti okidač za pogoršanje situacije, što vjerojatno nekima i odgovara.

Nakon napada, Vladimir Putin se obratio javnosti s tvrdnjama da su teroristi otvorali vatru na civile i da se se u vozilima mogla vidjeti i djeca.

FSB je dao novi komentar na aktualnu situaciju na granici regije Bryansk. Prema FSB-u, situacija u naseljima Klimovskog okruga Brjanske regije je pod kontrolom agencija za provođenje zakona. U tijeku je provjera i pregled terena, pronađen je veći broj eksplozivnih naprava raznih vrsta, u tijeku je razminiranje. Kao rezultat napada ukrajinskih nacista, lokalni stanovnik je ubijen, 11-godišnje dijete je ranjeno, javljaju ruski mediji.

 908 total views,  2 views today

admin

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Translate »