U zaključanom i vakcinisanom Šangaju raste broj smrtnih slučajeva od PREHLADE 19

U zaključanom i vakcinisanom Šangaju raste broj smrtnih slučajeva od PREHLADE 19

Priča se da vakcine pomažu a kada se to spoji sa brutalnim zaključavanjima, karantinima, kovid logorima e onda nema straha od korone, makar tako kažu zar ne? Šangaj je primer da to baš ne ide tako.

 

Vlasti kineskog grada Šangaja saopštile su danas da je sedam osoba umrlo u ponedeljak od takozvanih posledica infekcije Kovid-19.

To je više od tri smrtna slučaja, koliko je prijavljeno za nedelju, preneo je Rojters.

Šangaj je uveo najbrutalnije mere “borbe” protiv COVID-a tako što je uveo obavezna testiranja za sve građane, masovne karantine, kovid logore, odvajanje porodica pa čak i dece od roditelja, ubistva kućnih ljubimaca kako bi se “pobedio” COVID no čini se da kriva ide u suprotnom pravcu jer se beleži sve više smrtnih slučajeva.

U vakcinisanom i zaključanom Šangaju raste broj smrtnih slučajeva od COVID-a 19

Vlasti su saopštile da je u ponedeljak registrovano i 17.332 nova lokalna asimptomatska slučaja koronavirusa, što je manje u odnosu na 19.831, koliko je bilo prethodnog dana.

Prijavljeno je i 3.084 simptomatska slučaja, u odnosu na 2.417 juče, a ovaj broj uključuje 974 asimptomatične osobe koje su kasnije razvile simptome, navodi britanska agencija.

 

 

 

MARIO ZNA i PREDRAG PETKOVIĆ- Evo šta nas čeka- Sledi potpuna PROMENA SVETA- Tamne sile će IZGUBITI

NultaTačka/Mediji

Loading

admin

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Translate »