TEST: Na koju stvar ste odmah obratili pažnju? Upravo ona će vam otkriti što vas zaista muči!

TEST: Na koju stvar ste odmah obratili pažnju? Upravo ona će vam otkriti što vas zaista muči!

Percepcija svake osobe neraskidivo je povezana s njenim karakterom. Ono što primijetimo na prvi pogled, mnogo govori o našim navikama, željama pa čak i o skrivenim strahovima.

Riješite test i saznajte čega se bojite u dubini duše. Kao inspiracija za njegov nastanak poslužile su asocijacije, koje još uvijek nisu dovoljno proučene.

Jednostavno pogledajte ovu sliku.

1 1

Na koju stvar ste odmah obratili pažnju?

Upravo ona će vam otkriti što vas zaista muči.

1. Jabuka

1 2
adme.ru

U mnogim drevnim tradicijama, poklanjanje jabuke je izjava ljubavi. Razlog tome je što u mnogim kulturama crvena jabuka predstavlja simbol ljubavi i strasti, piše uspesnazena.com.

Ako ste obratili pažnju na ovaj simbol, onda vjerojatno preživljavate duboka romantična iskustva i bojite se da vaši osjećaji neće biti uzvraćeni. Možda je vrijeme da otvorite srce voljenoj osobi i saznate istinu, kakva god ona bila.

2. Dijete

2 1
adme.ru

Djeca su oličenje jednostavnosti, iskrenosti i nevinosti. Kada ste vidjeli dječaka u centru ilustracije, povezali ste njegovu sliku sa svojim “unutarnjim djetetom”.

Možda su u vama ostali dječji strahovi, koji se javljaju i nakon toliko godina. To može biti ljutnja na nekoga iz obitelji, zaostali osjećaj nesigurnosti ili nedostatak povjerenja u vlastite sposobnosti. U svakom slučaju, vrijeme je da razmislite kako da se riješite tih strahova.

3. Klaunovi

3 1
adme.ru

Činjenica da ste primijetili par klaunova, koji se nalaze sa obje strane vrata, govori o dvojnosti vašeg karaktera, odnosno predstavlja promjenjivost raspoloženja i unutrašnje sukobe.

Takva nepredvidivost često postaje smetnja – ponekad ni sami ne znate kako ćete reagirati na događaje. Očigledno, ta nesigurnost vas plaši.

4. Pauk

4 1
adme.ru

Tisućama godina pauk se smatra simbolom smrti i uništavanja, konačnosti svega što postoji. Ukoliko je baš on privukao vašu pažnju, onda ste vjerojatno u teškoj životnoj situaciji.

Nad vama se nadvila neka prijetnja, zbog čega se nalazite u stanju nervne napetosti i plašite se da nećete uspjeti da riješiti taj problem.

5. Lubanja

5 1
adme.ru

Ilustracija sadrži optičku iluziju i ako ste odmah primijetili lubanju, onda to mnogo govori. Po svoj prilici, vi se bojite smrti i često na nju mislite. Moguće da je tu uznemirenost izazvao gubitak bliske osobe.

Možda čak imate i napade panike. Naravno, nije neophodno da su vaša iskustva povezana sa smrću, ali njihov izvor očigledno doživljavate kao prijetnju da ćete doživjeti neuspjeh.

 

 

 

 

uspesnazena.com

Loading

admin

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Translate »