Švedski patolog izvještava o porastu agresivnih karcinoma nastalih nakon mRNA uboda!

Švedski patolog izvještava o porastu agresivnih karcinoma nastalih nakon mRNA uboda!

Dr Ute Kruger je istraživač i viši lekar na Univerzitetu Lunds u Švedskoj. Ona je šefica patologije, oblasti u kojoj je radila poslednjih 25 godina, sa specijalnošću u dijagnostici raka dojke poslednjih 18 godina. Proučavala je hiljade obdukcija i uzoraka raka dojke. Ona je izuzetno upoznata sa industrijom i uzrastom pacijenata, veličinom tumora i stepenom maligniteta, to je sve u njenom polju stručnosti i imalo je prirodan ritam tokom njene karijere. Taj prirodni ritam se zaustavio 2021. kada je počelo uvođenje vakcine.

 

Eksplozija raka: Patolog izveštava o porastu agresivnih karcinoma nastalih nakon mRNA injekcija

 

Lekari za Covid Ethics(kovid etiku) objavili su intervju sa njom u kojem je podelila zabrinutost zbog neuobičajenih karakteristika koje su se pojavljivale u uzorcima iz prošle godine.

  • Starost – Prosečna starost uzoraka koje je primila je opala, uz porast broja uzoraka od ljudi između 30 i 50 godina.
  • Veličina – Doktorki Kruger je bilo neobično da pronađe tumor veličine 3 cm. U ovom novom okruženju, ona redovno viđa tumore od 4 cm, 8 cm, 10 cm i povremeno od 12 cm. U šokantnoj anegdoti, pre 2 nedelje je pronašla tumor od 16 cm koji je zauzimao celu dojku.
  • Višestruki tumori – Doktorka Kruger je počela da viđa više slučajeva višestrukih tumora koji rastu kod istog pacijenta, ponekad čak i u obe dojke. Imala je 3 slučaja u roku od 3 nedelje pacijenata koji su imali tumore koji su rasli u više organa. Jedan je imao tumore u dojci, pankreasu i plućima u roku od nekoliko meseci nakon vakcinacije.
  • Ponavljanje – Došlo je do porasta broja pacijenata koji su bili u remisiji od svog raka dugi niz godina, a iznenada su dobili agresivno ponavljanje raka ubrzo nakon vakcinacije.

Doktorka Kruger je u početku mislila da su ovi turbo karcinomi, kako ih ona naziva, nastali zbog odloženih pregleda kod lekara zbog karantina usled Covid-a, ali je taj period odavno završen, a tumori i dalje agresivno rastu, i to kod mlađih pacijenata. Neke od ovih slučajeva je prijavila FDA-i, i dok su neki viši službenici u početku pristali da se sastanu s njom, oni su sutradan otkazali sastanak bez objašnjenja i poslali agenta da uzme njen izveštaj.

Pre šest meseci dr Kruger se pojavila na panelu u Nemačkoj da iznese svoju teoriju da vakcinacija izaziva agresivne tumore, i zatražila je pomoć od lekara na tom samitu u prikupljanju podataka. Nažalost, malo njih je bilo voljno da prikupi te podatke i podeli ih sa njom.

 

Dr. med. Ute Krüger: Turbokrebs durch Corona-Impfung? – SchweizerZeitung.ch

 

Autopsije

Deo vremena dr Kruger troši na autopsije, a skrenula je pažnju na brojne zabrinjavajuće anomalije.

  1. 60-godišnjak je imao više malignih oboljenja. Dobio je 2 doze Covid vakcine tokom hemoterapije, a zatim je razvio Gilen Barov sindrom. Pronašla je zapaljenje kičmene moždine, mozga i krvnih sudova.
  2. Jedna 80-godišnja žena postala je paralizovana mesec dana nakon vakcinacije. Dr Kruger je pronašla krvarenje u kičmenoj moždini blizu vrata, što nikada ranije nije videla. Pod mikroskopom je videla upalu koja je izazvala rupturu i izazvala krvarenje. Takođe je pronašla upalu u srčanim mišićima, a to je miokarditis.
  3. Dr Kruger je pozvana da reši spor između porodice preminule osobe i lekara koji su potpisali obdukciju. Porodica i njihov lekar verovali su da je smrt posledica Covid vakcine, ali oni koji su izvršili obdukciju nisu došli do bilo kakvih nalaza koji bi to potvrdili i nisu povezali smrt sa vakcinom. Kada je dr Kruger uradila sopstvenu autopsiju, pronašla je dokaze o miokarditisu i vaskulitisu – upale krvnih sudova u plućima. Prvobitna obdukcija je ili propustila te signale ili ih nije tražila, a porodica je bila u pravu. Dr Kruger je podelila svoje mišljenje, koje je podržao još jedan patolog višeg nivoa iz Nemačke, da je smrt zaista bila posledica vakcine protiv Covida.

 

 

 

 

Dr Kruger je iznela 3 glavna problema sa načinom na koji se obdukcije trenutno izvode u praksi:

  1. Informacije o pacijentima su aljkave. Dr Kruger je lično imala nekoliko slučajeva gde su kliničari pisali da je pacijent nevakcinisan u obdukcionom nalazu, a zapravo je u njihovim medicinskim dosijeima dokumentovano da su vakcinisani protiv Covid-a.
  2. Tipična obdukcija ne izvodi dovoljno duboke preglede da bi se dijagnostikovao osnovni uzrok određenih zdravstvenih problema. Oni ne rade rigorozno histopatološko testiranje tkiva u kojima bi se verovatno pojavilo oštećenje od vakcine, ali koje je neophodno da bi se otkrili markeri povrede izazvane vakcinom, kao što su imunološki infiltrati ili šiljasti proteini u tkivima miokarda. Dr Kruger je izvršila detaljnije preglede i otkrila miokarditis i upale koje su promakle originalnoj obdukciji.
  3. Postoji nedostatak iskustva u proceni ovih nalaza i nedostatak želje da se slučajevi pravilno kontekstualizuju. Pored toga, većina lekara koja vrši autopsiju ne prijavljuje slučajeve FDA.

Dok je svedočenje dr Kruger po prirodi anegdotično, kao patologa najvišeg nivoa sa velikim iskustvom, njenu zabrinutost treba shvatiti veoma ozbiljno i dalje istražiti. Naravno, to bi zahtevalo pošten sistem regulacije koji ovih dana, čini se, veoma nedostaje.

 

 

 

„Gledam kako ljude ubijaju“

Dr Kruger je izjavila da vakcinaciju vidi kao okidač za brzorastuće tumore i autoimune bolesti. Ona vidi mnogo zapaljenja pored tumora, i naravno, nije samo rak dojke. Mnogi drugi patolozi su prijavili doktorki Kruger da vide porast broja kancera, karcinoma više organa i retkih karcinoma.

Završila je rečima „Studirala sam medicinu jer sam želela da pomažem ljudima. Ali sada se osećam kao da gledam kako ljude ubijaju i ne mogu ništa da uradim”.

Prvi korak ka rešavanju bilo kog problema je priznanje da postoji problem. Imamo ogroman problem, i da bismo počeli da ga rešavamo, moramo ga priznati. Vreme je da počnemo da vršimo pritisak na lekare da progovore. Svaki lekar koji je dovoljno svestan da razume da nešto nije u redu mora da počne da se bavi problemom. Dodatna motivacija može biti pritisak saznanja da će sve eksplodirati, a oni ne žele da stoje na pogrešnoj strani kada se to desi.

 

 

 

 

Nulta Tačka/Technocracy

 7,531 total views,  6 views today

admin

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Translate »