Još jedna iznenadna smrt – IZNENADA je preminuo 31-godišnji britanski glumac Sam Gannon!

Još jedna iznenadna smrt – IZNENADA je preminuo 31-godišnji britanski glumac Sam Gannon!

Porodica bivše zvezde Emerdejla, Sema Genona, potvrdila je da je on iznenada preminuo u utorak dok je bio u poseti rodbini u Kaliforniji.

Prema informacijama koje je pružila Genonova porodica, mladić, koji je u trenutku smrti imao 31 godinu, otputovao je u Kaliforniju da provede vreme sa rođacima. Uzrok smrti Sema Genona trenutno nije poznat.

Prema izjavi njegove majke za Bi-Bi-Si, njen sin je rođen sa srčanim oboljenjem koje je poslednjih meseci „podiglo svoju ružnu glavu“.

31-godišnji britanski glumac Sem Genon IZNENADA preminuo

EVO DA LI ĆE UVODITI KORONA MERE U SRBIJI! SVE JE OTKRIVENO

Policija još uvek istražuje Semovu smrt, ali je u ovom trenutku ne smatra sumnjivom, navodi Yorkshire Post.

BBC je izvestio:

G. Genon (31), koji je igrao Keva u sapunici 2019. godine, iznenada je preminuo dok je bio u poseti rodbini u Kaliforniji.

Njegova porodica je pokrenula stranicu za prikupljanje sredstava kako bi vratila njegovo telo kući u Selbi, u Severni Jorkšir.

„Jednostavno ne očekujete da će se ove stvari dogoditi, posebno mladiću od 31 godine koji je uživao u životu“, rekla je njegova majka Angela Gannon.

„Sjajno se zabavljao, gore u planini pucao u limene konzerve, gradio štale za konje. Poslednji put sam razgovarala s njim u ponedeljak”.

Ona je rekla da je vest o smrti njenog sina ostavila porodicu u “apsolutnom, totalnom šoku”.

Oglas za prikupljanje sredstava da se telo bivšeg učenika srednje škole Brajton vrati kući već je dobio 7.600 funti (9175,09 dolara) a cilj je 17.000 funti (20.523,23).

Njegova majka je rekla: „Želimo ga kući sa nama – sa svojom porodicom”.

U izjavi na stranici JustGiving stoji: „Zbog nedavne i iznenadne smrti Sema. Sve donacije će biti uložene za repatrijaciju njegovog tela iz SAD i njegovu sahranu”.

„Bio je „stvarni Duracell zeka“ sa naizgled beskrajnim zalihama energije i ljubavi. Sin, unuk, brat, ujak, partner i prijatelj, mnogo će nedostajati svima koji su ga poznavali.

 

„Postavljamo cilj na 17.000 funti jer još ne znamo stvarnu cenu”.

„Sem je bio pravi izvođač, a sav prikupljeni dodatni novac biće doniran dobrotvornoj organizaciji u Velikoj Britaniji koja podržava pozorište za mlade, što je Semovom srcu blisko.

„Ejmi, Semova sestra, takođe razmišlja o osnivanju fondacije u Semovo ime kako bi podržala ljude koji se nađu u sličnoj poziciji kao on i potrebna im je dodatna podrška“, zaključuje se u postu.

Mnogi su odali počast preminulom glumcu. Korisnica Tvitera Ebi Bejker napisala je: „Ovo je tako razorno. Imala sam privilegiju da radim sa ovim neverovatno talentovanim momkom još u York Dungeons. Izgubiti ga je tragedija, izgubili smo kontakt tokom godina, ali nisam prestala da razmišljam o njemu otkako sam čula RIP Sam Gannon”.

Glumac Džordan Akaja je takođe tvitovao: „Sem je uvek bio tako divan pričljiv momak. Bukvalno ne mogu da verujem u ovu vest. Pomozimo mu da se vrati kući svojoj porodici. Iskreno sam ostao bez reči o ovome”.

 

 

 

Nulta Tačka/GatewayPundit

Loading

admin

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Translate »