Svakodnevno su joj govorili da je ružna: Djevojka potrošila desetine hiljada eura na operacije, sada je neprepoznatljiva (Foto)

Svakodnevno su joj govorili da je ružna: Djevojka potrošila desetine hiljada eura na operacije, sada je neprepoznatljiva (Foto)

Vršnjaci su bili toliko grubi da im nije imala priliku pokazati kakva je osoba. Sada je isti ti ne mogu prepoznati

Celine Centino ima 24 godine i zvijezda je društvenih mreža u Švicarskoj. Kako je danas važno biti popularan na Facebooku i Instagramu, tako je ova mlada djevojka postala vrlo praćena, a naročito nakon njene nevjerovatne priče.

 

 

Povezana slika

 

 

 

 

Naime, ona je na potrošila gotovo 43 hiljade eura na plastične operacije, kako bi izgledala bolje. Kao tinejdžerka nije bila zadovoljna svojim izgledom, a njeni su je vršnjaci često zadirkivali i govorili joj da je ružna. Celine je nakon školovanja krenula raditi kao frizerka te počela štedjeti novac za plastične operacije.

U četiri godine operisala je grudi, nos, obraze, usne i bradu, a nakon svega nerijetko dobiva brojne komplimente kako je zgodna. Kao djevojčica često je bila tužna, a znali su joj govoriti i kako je smeće. Vršnjaci su bili toliko grubi da im nije imala priliku pokazati kakva je osoba. Sada je isti ti ne mogu prepoznati.

aura.ba

Loading

admin

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Translate »