Bubuljice na nosu su upozorenje na ozbiljan zdravstveni problem!

Bubuljice na nosu su upozorenje na ozbiljan zdravstveni problem!

Drevna ajurvedska tehnika i kineska medicina smatra da disbalans koji se javlja u našim telima s pojavom bubuljica i akni na koži.

Na mapi lica koja je nastala pre skoro deset hiljada godina iscrtane su veze između pojedinog dijela lica i organa.

 

https://aura.ba/wp-content/uploads/2018/07/bubuljice-freepik.jpg

 

 

 

BRADA

Drevna ajurvedska tehnika i kineska medicina smatra da disbalans koji se javlja u našim tijelima s pojavom bubuljica i akni na koži. Na mapi lica koja je nastala pre skoro deset hiljada godina iscrtane su veze između pojedinog dijela lica i organa.

 

 

 

BRADA

Uporne promjene na bradi ukazuju na poremećaj hormonske ravnoteže,ali i na nedostatak hranjivih materija.

RJEŠENJE: Uravnotežena ishrana, treba izbjegavati i tešku, masnu, začinjenu hranu, kao i kofein, koji remete normalan rad hormona. Pored toga boravite na vižem vazduhu i idite na duge šetnje.

 

 

T-ZONA I ČELO

Razne promjene na čelu,predjelu između obrva nastaju uslijed problema sa bešikom kao i varenje, kao i zbog previše unosi masna i industrijski prerađena hrana. Visok insulin pak diže nivo androgena, koji dalje stimuliše produkciju sebuma i zatvara pore, što dovodi do bubuljica.

RJEŠENJE: Detoksikacija,unos mnogo veće količine obične vode, voća i povrća.

 

 

 

NOS

Bubuljice koje se često pojavljuju na nosu ukazuju na probleme slabe cirkulacije, nedostatkom vitamina B, ali i na visok pritisak.

REŠENJE: Manje masne hrane,oza vitamina B u obliku suplementa takođe će pomoći kao i maske za kožu.

 

 

 

OBRAZI

Na obrazima se nalazi mnoštvo malih krvnih sudova te ukazuje na stanje pluća. Bubuljice na obrazima mogu biiti zbog bakterije koje se na lice prenose sa mobilnog telefona i ruku.

RJEŠENJE: Alergološko ispitivanje, kojim se iz ishrane, bolja higijenu ruku, kao i da pazite čime sve dodirujete obraze,te čistite četku za puder, spužvu za rumenilo.

 

 

 

 

 

 

aura.ba

Loading

admin

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Translate »