Smrtonosni niz sportista se nastavlja – Još jedna smrt mladog sportiste – 21-godišnji igrač Američkog fudbala iznenada preminuo nakon kolapsa

Smrtonosni niz sportista se nastavlja –  Još jedna smrt mladog sportiste – 21-godišnji igrač Američkog fudbala iznenada preminuo nakon kolapsa

Još jedna smrt mladog sportiste!

Odbrambeni igrač sa baptističkog univerziteta Ouachita (OBU) u Arkanzasu iznenada je preminuo u nedelju nakon što se srušio, navodi se u saopštenju škole.

Defanzivni igrač Klark Jarbro (21) preminuo je u nedelju posle „iznenadnog kolapsa“.

Uzrok smrti je nepoznat.

„Danas zajednica Ouachita oplakuje gubitak Klarka Jarbroa, koji je umro jutros nakon iznenadnog kolapsa“, napisao je OBU na Tviteru.

 

„Pridruži nam se u molitvi za njegovu porodicu i prijatelje. Više informacija o okupljanjima u kampusu nakon ove tragedije biće objavljeno uskoro“, zaključuje se u postu.

Jarbro je član Ouachita Tigrova od 2019. godine, prema zvaničnom sajtu tima.

 

„Velika Časna nagrada američke konferencije… Odigrano u svih 11 utakmica… Završio sezonu sa 27 nadigravanja, 1,5 za poraz, i jednim kvoterbekom… Imao sedam preokreta u sezoni i 0,5 za poraz u pobedi domaćina nad Arkanzas Techom”, prema Ouachitinoj veb stranici.

Jarbro je bio iz Rouleta u Teksasu i bio je član baptističke crkve Mt. Pisga u Ričardsonu u Teksasu. On je radio u Brookshires Food & Pharmacy, prema komentaru na Fejsbuku.

Opisivali su ga kao veoma lepog i lepo vaspitanog mladića.

 

 

 

 

 

 

Nakon njegove smrti pristižu poruke saučešća i poštovanja.

„Postoje samo neki ljudi u životu koji dodiruju tvoje srce zauvek… ova prelepa duša je bila najbolji prijatelj mog sina.. bio je stvaran, bio je ljubazan, bio je dobar i nikada nije dozvolio nikome oko sebe da se oseća izostavljenim ili nevažnim. Naša srca su u šoku i tugujemo za porodicom Jarbro. Danas tražim da se kažu molitve za naše prijatelje, u ovo teško vreme. Neka naša zajednica koja je tako bliska bude podrška Metiu i momcima! Volimo te Klark!! Zauvek ćeš biti u našim srcima“, navodi se u objavi Naomi Anderson na Fejsbuku.

„Fudbalsko osoblje, tim i zajednica NWOSU-a imaju veliku žal saznajući za gubitak Klarka Jarbroa iz Ouachita Baptista zbog iznenadnog kolapsa. Uz vas smo momci i upućujemo saučešće prijateljima i članovima porodice Jarbroa”, napisao je State Ranger Severozapadne Oklahome.

 

 

 

Nulta Tačka/TheGatewayPundit

 1,380 total views,  2 views today

admin

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Translate »