Polako poginut ćemo: Na putu Tuzla – Srebrenik vozio 240 km/h (VIDEO)

Polako poginut ćemo: Na putu Tuzla – Srebrenik vozio 240 km/h (VIDEO)
Brza vožnja, vožnja pod uticajem alkohola kao i preticanje na mjestima gdje to nije dozvoljeno najčešće su uzroci teških saobraćajnih nesreća na putevima u BiH. Jezive slike slupanih autmobila u nesrećama često pune rubrike crne – hronike.
Tragedije sa smrtnim ishodom jednog ili više lica također su čest slučaj kada su u pitanju teške saobraćajne nezgode na bh. cestama. U preko 90% slučajeva krivac nezgode je vozač, dok ostatak procenata može se pripisati lošoj saobraćajnoj infrastrukturi kao i tehničkoj neispravnosti vozila.
Iako su službenici MUP-a TK rednovno prisutni na putnim komunikacijama u Tuzlanskom kantnou vršeći radarske kontrole uvijek se nađe neki nesavjesni vozač koji bahatom vožnjom osim svog ugrozi i tuđe živote.
Tako je na redakciju našeg portala upućen i video koji ne nastao nedavno na magistralnom putu M-1.8 Tuzla-Srebrenik, a na snimku se može vidjeti kako vozač automobila razvija brzinu od 240 km/h.
Pred kraj snimka se čuje i glas mađe ženske osobe koja je sjedila na mjestu suvozača koja u jednom trenutku kaže “Polako, poginut ćemo”.
Prvi brzini od 240 km/h u slučaju da se dogodi saobraćajna nezgoda šanse da učesnici nezgode prežive su minimalne. (Tuzlanski.ba) |

Loading

admin

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Translate »