POGLEDAJTE SVJEDOČENJE POTPUNO ZDRAVE DJEVOJKE KOJA JE BILA ZATVORENA U AUSTRALIJSKOM LOGORU

POGLEDAJTE SVJEDOČENJE POTPUNO ZDRAVE DJEVOJKE KOJA JE BILA ZATVORENA U AUSTRALIJSKOM LOGORU

Pre nekoliko dana slobodni internet je preplavio najnoviji Orwellov naslov iz Australije. “Australijska policija uhapsila tinejdžere ‘begunce’ koji su pobegli iz KOVID logora”.

Danas se pojavio još neverovatno uznemirujući video iz logora u severnoj Australiji, ustanove Howard Springs.

Skrivena kamera snimila je zastrašujući sukob zatvorene žene u „karantini“ i logorskih vlasti .

Kao što je prikazano u videu, službenici logora suočili su se sa ženom u karantinu, kasnije identifikovanom kao Hayley Hodgson, opominjujući je ​​na žute linije koje nije smela preći .

Nikada nije bila pozitivna na KOVID nakon tri testiranja.

„Nikad nisam imala Kovid. Bila sam u bliskom kontaktu s nekim – nikad ga nisam dobila, i tretirana sam doslovno kao kriminalac“ , opisala je kasnije. Nakon 14-dnevnog boravka u kampu, ostala je bez posla, vratila se u svoj dom nezaposlena, što je kasnije i potvrdila.

 

 

 

Donedavno je Australiju – sa svojom prostranom obalom i prekrasnim plažama, životom na otvorenom i avanturama, te sunčanim skorom tokom cele godine – većina smatrala velikim „rajskim“ mestom za odmor u južnom Pacifiku… ali sada je obeležena kao mesto „Kovid karantinskog pakla“ .

Ženu koja je ispitivana i kojoj preti kazna od 5000 AU$ u gornjem videu možete videti u nastavku intervjua, obavljenog nakon što je puštena iz „logora“.

U međuvremenu, u susednom Novom Zelandu, premijerka Jacinda Ardern neironično je građanima dala dopuštenje da koriste kupatilo unutar tuđih domova prilikom poseta.

UČESTVUJTE U BORBI PROTIV CENZURE! PRVI VAŠ KORAK JE DA NAPUSTITE MEJNSTRIM MREŽE POPUT FACEBOOK-a! PRIDRUŽITE SE NAJBRŽE RASTUĆEM KANALU U REGIONU NA TELEGRAMU! NULTA TAČKA VAS ČEKA! 

 


NultaTačka/EkspressVesti

Loading

admin

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Translate »