ŠTA JE OVO!!! SUPERMARKETI U AUSTRIJI OGRADOM RAZDVAJAJU VAKCINISANE OD NEVAKCINISANIH (VIDEO)

ŠTA JE OVO!!! SUPERMARKETI U AUSTRIJI OGRADOM RAZDVAJAJU VAKCINISANE OD NEVAKCINISANIH (VIDEO)

Uznemirujući snimci iz Austrije pokazuju da je fašizam ponovo zavladao srednje-evropskom nacijom, a supermarketi postavljaju ograde koje razdvajaju nevakcinisane od onih koji su primili vakcinu protiv COVID-a.

Fotografije i video snimci iz supermarketa Kaufland u nemačkom vlasništvu naglašavaju jezivu sličnost između fašističke politike Drugog svetskog rata i današnje COVID tiranije.

Čini se da je metalna ograda visoka dva metra i blokira određene pristupne tačke radnji kojima se može pristupiti samo sa pasošem za vakcinu protiv COVID-a.

Austrija je ranije ovog meseca uvela zaključavanja za nevakcinisane građane nakon izveštaja o varijanti Omicron, koja do sada nije ubila nijednu osobu, navodi Svetska zdravstvena organizacija.

Hrvatski predsednik Zoran Milanović osudio je prošle nedelje obnovljenu tiransku blokadu u Austriji i obaveznu vakcinaciju, nazvavši to „katastrofom“ koja podseća na „fašizam“ iz 1930-ih.

“Katastrofa. Katastrofa! Apsolutno mislim da smo mi pametniji od Austrijanaca i mislim da su švedske vlasti mnogo pametnije od njih“, izjavio je on.

„Rekao sam da ono što se dešava u Austriji podseća na fašizam. Izvinite. Gledao sam šta sam rekao. Naravno, mislim da mi je austrijski predsednik prijatelj”.


„To nije naučno i vi terorišete ljude“, dodao je on.

Senator Ted Kruz (R-Teksas) takođe je primetio nedostatak naučne osnove za ograde u supermarketu, ističući da one neće učiniti ništa da zaustave širenje COVID-a ili njegovih varijanti.

„Dobro je što je virus veći od tostera. Nema šanse da se probije kroz te rupe“, napisao je Kruz na Tviteru.

Ove drakonske mere u Austriji nisu ništa drugo do kabuki teatar koji ima za cilj da primora ljude da se povinuju i kazni one koji to ne čine.


Oni koji do 1. februara ne ispoštuju nalog za obaveznu vakcinaciju suočavaju se sa visokim kaznama, pa čak i zatvorom.

 

 


 


Nulta Tačka/InfoWars

 2,543 total views,  2 views today

admin

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Translate »