Pandemija potpuno ubodenih – Prema službenim podacima u Novom Zelandu, do 100 % hospitaliziranih zbog PREHLADE odnosi se na potpuno IZBOCKANE

Pandemija potpuno ubodenih  – Prema službenim podacima u Novom Zelandu, do 100 % hospitaliziranih zbog PREHLADE odnosi se na potpuno IZBOCKANE

Službeni podaci skriveni unutar News izvješća, koje je objavilo Ministarstvo zdravstva Novog Zelanda, otkrili su da potpuno cijepljeno stanovništvo čini veliku većinu hospitalizacija Covid-19 na Novom Zelandu, a nekoliko dana se vidi da trostruki/dvostruki ubod čini 100 % ljudi primljenih u bolnicu.

The Expose: 16. veljače, 22. veljače Ministarstvo zdravstva Novog Zelanda objavilo je izvješće koje sadrži informacije o hospitalizacijama Covid-19 prema statusu cijepljenja. U njemu su potvrdili da je od trenutnih hospitalizacija u Sjevernoj regiji necijepljeno stanovništvo činilo 2 hospitalizacije, dok je potpuno cijepljeno brojilo 23 hospitalizacije.

Novozelandska pandemija potpuno cijepljenih. Prema službenim podacima, do 100 % hospitaliziranih zbog COVIDA-19 odnosi se na potpuno cijepljene 1

Stoga smo se osvrnuli na prethodna izvješća vijesti koje je objavilo Ministarstvo zdravstva Novog Zelanda kako bismo slikali trenutnu navodnu pandemiju Covid-19 koja je zahvatila zemlju.

Ovo su izvještaji koje smo analizirali, a datiraju od 25. 22. siječnja.

Sljedeći grafikon prikazuje ukupan broj hospitalizacija Covid-19 prema statusu cijepljenja svaki dan na Novom Zelandu između 25. siječnja 22. i 16. 22. veljače.

Novozelandska pandemija potpuno cijepljenih. Prema službenim podacima, do 100 % hospitaliziranih zbog COVIDA-19 odnosi se na potpuno cijepljene 2

Kao što možete vidjeti, svaki dan je računao broj potpuno cijepljenih za veliku većinu hospitalizacija Covid-19, a od 16. veljače. 22. veljače stvari izgledaju kao da se progresivno pogoršavaju za potpuno cijepljene, ali se poboljšavaju za necijepljene.

Dana 25. siječnja, 22. siječnja samo je 6 osoba hospitalizirano s Covidom-19, pri čemu na potpuno cijepljene otpada 5 hospitalizacija, a na necijepljene na 1 hospitalizaciju. No, do 16. 22. veljače bilo je hospitalizirano 25 osoba s Covidom-19, pri čemu su potpuno cijepljene bile 23 hospitalizacije, a necijepljeno stanovništvo samo 2 hospitalizacije.

Sljedeći grafikon prikazuje postotak hospitalizacija Covid-19 prema statusu cijepljenja na Novom Zelandu između 25. siječnja, 22. siječnja i 16. veljače 22. veljače.

Novozelandska pandemija potpuno cijepljenih. Prema službenim podacima, do 100 % hospitaliziranih zbog COVIDA-19 odnosi se na potpuno cijepljene 3

U šest od 19 dana potpuno cijepljeni su činili 100 % hospitalizacija Covid-19, unatoč tome što se otprilike 79 % stanovništva Novog Zelanda smatra potpuno cijepljenim.

Podaci za posljednja 2 dana pokazuju da potpuno cijepljeni čine 90 % hospitalizacija 15. veljače i 92 % hospitalizacija 16. veljače 22. veljače.

Ministarstvo zdravstva Novog Zelanda odbilo je objaviti broj umrlih od Covida-19 prema statusu cijepljenja, ali mislimo da je jasno vidljivo iz vrlo ograničenih podataka koje su tiho objavili o hospitalizacijama Covid-19, da je zemlja jako u usred pandemije potpuno cijepljenih, a čini se da cijepljenje protiv Covida-19 nije ponudilo nikakvu korist u sprječavanju hospitalizacije.

Zapravo, iz navedenih brojeva čini se da je cijepljenje pogoršalo stvari.

Novozelandska pandemija potpuno cijepljenih. Prema službenim podacima, do 100 % hospitaliziranih zbog COVIDA-19 odnosi se na potpuno cijepljene 4

Autor: Lorphic News

 1,986 total views,  4 views today

admin

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Translate »