Ovih 5 horoskopskih znakova će u septembru doživjeti pravu ljubav

Ovih 5 horoskopskih znakova će u septembru doživjeti pravu ljubav

Period pred nama donosi velike šanse za transformaciju ljubavnog života, a 5 znakova Zodijaka očekuju vrtoglave promjene. Saznajte je li vaš znak među njima!

I konačno, u rujnu/septembru 2023. godine, Venera i Merkur izlaze iz retrogradnog položaja – a to je najvažniji događaj u mjesecu, jer su oba planeta najbliži susjedi Suncu. Oni su odgovorni za naše svakodnevne poslove i komunikaciju.

Led će probiti, energija će ponovno napuniti naše romantične zajednice. Stoga, ako je vaša komunikacija s partnerom prekinuta u kolovozu/avgustu, u rujnu/septembru ćete imati priliku ponovno pokrenuti proces. Ili ćete sasvim otpustiti situaciju i shvatiti da je vrijeme da završite ovu ljubavnu priču.

Lav

Venera je retrogradna u vašem znaku od kraja srpnja/jula, što znači da su stvari u vezi ili potpuno stale, ili je došlo do potpunog nazadovanja.

Vaša voljena osoba mogla je otići daleko, ali već 4. rujna/septembra možete se susresti, čuti ili će jednostavno vaša romansa dobiti ugodan razvoj.

Bonus za vas – dolazi do velikog povećanja samopoštovanja. U kolovozu/avgustu ste možda bili jako umorni, izgubili vektor razvoja ili ste počeli imati komplekse zbog nekog problema s tijelom.

Sada ćete opet biti “na konju” – činit će se da vam se baterija napunila i počet ćete vjerovati u sebe, vidjeti sebe lijepima, prekrasnima kakvi i jeste.

A to može privući nove obožavatelje pa će od 4. rujna/septembra vaša popularnost među suprotnim spolom rasti.

Ovan

Venera se vraćala kroz vaš ljubavni sektor gotovo mjesec i pol, tjerajući vas da preispitate odnose i ljubav općenito. Komunikacija s partnerom možda je bila prekinuta ili je došlo do pauze u komunikaciji – do 4. rujna/septembra situacija se počinje razrješavati.

Možete se susresti i ponovno osjetiti val inspiracije, leptiriće u trbuhu i osjećaj punoće života.

Za Ovnove u braku, rujan/septembar će biti važan u smislu preispitivanja vaše zajednice. Možete doći do zaključka da je vrijeme da podignete vezu na višu razinu.

U rujnu/septembru će vaše samopouzdanje početi rasti i shvatit ćete da ste vrijedni samo prave ljubavi. A igranje osjećajima i priređivanje kazališta umjesto prave ljubavi nije za vas.

Vodenjak

Do 4. rujna/septembra vaš odnos s romantičnim partnerom počinje se poboljšavati, kao da se konačno počinjete razumjeti!

Činilo se da je tijekom kolovoza/avgusta vaša romansa na pauzi – Svemir je želio da preispitate koliko vam je vaša zajednica važna i koliko vas ispunjava.

Za Vodenjake koji nisu u vezi, razdoblje popularnosti počinje – bistre, karizmatične i aktivne osobe mogu početi komunicirati s vama.

Bit ćete pozvani na spoj, darivani darovima – pripremite se za aktivne znakove pažnje.

Vaga

U prethodnom periodu najvjerojatnije ste bili angažirani u velikom preispitivanju onoga što općenito želite za sebe u ljubavi i odnosima s partnerom.

U prvom planu je, najvjerojatnije, vaša želja, prije svega, da imate prijatelja – osobu s kojom vam je lako, slobodno i zabavno. Umorni ste od drama i od 4. rujna/septembra mogli biste imati laganu, ugodnu osobu u okruženju.

Vaši spojevi bit će poput filma “Kad je Harry sreo Sally” – toplo prijateljstvo će prerasti u strast i jednostavno nećete moći jedno bez drugog.

Za Vage koje su u braku, Venera će potaknuti odluke o vašim planovima za budućnost.

Vi i vaš partner ćete donijeti važnu odluku vezanu uz vaš bračni odnos.

Jarac

Venera je bila retrogradna u vašem intimnom sektoru od kraja srpnja/jula – možda ste pauzirali svoj intimni život radi preispitivanja partnera.

Vjerojatno je postojalo nešto u vašem erotskom životu što vam nije odgovaralo, ali od 4. rujna/septembra kao da ponovno osjećate želju i plamen strasti u sebi.

Jarcima koji su u braku bi Venera mogla donijeti period planiranja potomstva.

Od 4. rujna/septembra dopustite si da se opustite, prepustite se situaciji, a do listopada/oktobra je vjerojatna trudnoća.

Julija Lifanova

 

 

 

ATMA/wday.ru/Pripremila: Suzana Dulčić

Loading

admin

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Translate »