Ogroman pad nataliteta u zemljama sa visokim brojem vakcinisanih!

Ogroman pad nataliteta u zemljama sa visokim brojem vakcinisanih!

U mnogim zemljama, broj rađanja je naglo opao devet meseci nakon vrhunca primene vakcine protiv COVID-a. Pogledajmo kako se to dešava. I da li će se ove populacije oporaviti?

Vitalna statistika – skriveni podaci

Od početka COVID-a, teško je doći do vitalne statistike koju izveštavaju vlade širom sveta. Nedovoljna dostupnost otežava analizu i razumevanje.

Na primer, čak i danas u Sjedinjenim Državama, Masačusets, Njujork, Ilinois i Vašington su četiri države koje, u vreme pisanja ovog teksta, nisu ažurirale podatke o rođenju od 2019. [1] i 2020. [2] [3] [4]

 

Devetnaest evropskih zemalja

Do avgusta 2022. godine, Raimond Hagemann, Ulf Lorre i dr Hans-Joachim Kremer prikupili su podatke o promenama nataliteta u 19 evropskih zemalja i napravili izuzetno važan dokument. [5] U svakoj zemlji, tačka preloma smanjenog broja rađanja je konzistentna na kraju 2021. godine.

To je bilo devet meseci nakon prolećnog zeitgeist-a za uzimanje vakcina protiv COVID-a. Nemačka, Austrija, Švajcarska, Francuska, Belgija, Holandija, Danska, Estonija, Finska, Letonija, Litvanija, Švedska, Portugal, Španija, Češka, Mađarska, Poljska, Rumunija i Slovenija, kao i Island, Severna Irska, Crna Gora, Srbija—svi pokazuju ovaj obrazac. Devet meseci nakon vrhunca primene vakcine – rađanje opada.

Epoch Times Photo

Odgovarajući grafikon za svaku od 19 zemalja ima sličan obrazac: vrhunac upotrebe vakcina protiv COVID-a u proleće 2021. godine, praćen naglim padom nataliteta koji počinje devet meseci kasnije.

Svih devetnaest proučavanih zemalja zabeležilo je ubrzani pad rađanja 2022. godine, počevši od devet meseci nakon vrhunca primene vakcine protiv COVID-a. Obratite pažnju na male p ​​vrednosti u sledećoj tabeli, favorizujući vremensku povezanost ova dva događaja. Ovo, zauzvrat, podržava kriterijum temporalnosti Bredford Hila u pogledu uzročnosti neplodnosti, a ne veoma slučajnu korelaciju između vrhunca vakcinacije u proleće 2021. i oštrog pada nataliteta devet meseci kasnije.

 

Epoch Times Photo

 

Švedska

Analitičar podataka Gato Malo je primetio, kao i drugi, da previše zemalja skriva svoje vitalne statističke podatke od pogleda javnosti, što sprečava bilo kakvu validnu analizu. Dostupni su povremeni pogledi.

Posmatrajući Švedsku, otkrio je da, ako je preklopio promene rađanja iz meseca u mesec, da je snažan pad broja rađanja koji počinje u novembru—decembru 2021. veoma usko povezan sa procentom ljudi koji su bili nevakcinisani 9 meseci ranije. [6] Ovo je bilo u skladu sa R Hagemannom, U Loreom i dr. nalazima. A rođenja u Švedskoj još nisu pokazali znake oporavka od ovog pada.

 

Epoch Times Photo

 

Velika Britanija

U isto vreme kao i u gore navedenim zemljama, vidimo pad rađanja u Velikoj Britaniji. Posle decembra 2021. godine, broj žena koje se porađaju više se ne kreće u četrdeset hiljada, već sada prelazi na trideset hiljada i ostaje tamo. [7] Videti kolonu „Žene koje rađaju“.

Iz Agencije za zdravstvenu bezbednost Ujedinjenog Kraljevstva (str. 18):

Epoch Times Photo

Upoređujući pad iz godine u godinu, mogli bismo da zapišemo ovaj srednji pad od prva dva kvartala 2021. do prva dva kvartala 2022. godine, gde je b rođenje, kao (S b1, 2021…b6, 2021) – (S b1, 2022…b6, 2022) = 256,785 – 227,302 = 29,483. Ovo je deficit od 4.913 porođaja mesečno u Velikoj Britaniji. Slično kao u Švedskoj, tačka preokreta pada je na 9-11 meseci nakon meseci vrhunca primene vakcina u UK. [8]

Sa Univerziteta Džons Hopkins, Our World In Data, vrhunac primene vakcina u Velikoj Britaniji bio je u prvom kvartalu 2021:

 

Epoch Times Photo

 

Švajcarska

Švajcarska je zabeležila najveći pad nataliteta u poslednjih 150 godina, više nego u svakom od dva svetska rata, Velikoj depresiji, pa čak i uvođenju široko korišćenih oralnih kontraceptiva. [9]

 

 

Zašto se ovo dešava?

Naomi Volf je istraživala menstrualne nepravilnosti prijavljene nakon vakcinacije protiv COVID-a, pa čak i nakon kontakta sa ljudima vakcinisanim protiv COVID-a. Kao prva koja je javno raspravljala o ovim problemima i prikupljala podatke na internetu od žena koje su imale ove menstrualne promene, kritikovana je i cenzurisana na društvenim mrežama.

Njena organizacija Daily Clout vodila je tim od preko 3.000 istraživača, uključujući doktora medicine Pjera Korija, da analiziraju dokumente koje je objavio Pfizer/FDA [S. Uprava za hranu i lekove] prema sudskom nalogu u vezi sa kliničkim ishodima kliničkog ispitivanja Pfizer COVID vakcina na 44.000 osoba. Tim Daily Clouta sumirao je svoje nalaze u svojoj knjizi na Kindlu: „Pfizer Documents Analisis Reports“. [10]

 

Oni izveštavaju o Pfizer-ovim nalazima o ogromnim povredama u njihovoj eksperimentalnoj grupi. Od 22.000 pojedinaca koji su primili vakcinu Pfizer, „Univerzitet Džons Hopkins, Naš svet u podacima“. [11]

Tim Daily Clout-a istražuje u svojim knjigama teme vezane za uticaj COVID vakcina na plodnost muškaraca i žena. Kako je njihov tim pratio podatke koje je objavio Pfizer, otkriveno je da je 270 trudnica u Pfizerovom ispitivanju prijavilo povredu od vakcine“. … ali Pfizer je pratio samo njih 32 i 28 njihovih beba je umrlo. Ovo je šokantna stopa smrtnosti fetusa od 87,5%. [12]

Pfizer je zabeležio preko 158.000 odvojenih neželjenih događaja tokom tog kliničkog ispitivanja, ispod 1290 različitih tipova neželjenih događaja, ogroman zbornik ljudske patnje, kao što je delimično prikazano ispod. [13]

Iz kompanije Pfizer Worldvide Safety (str. 30):

Epoch Times Photo

Volfov tim napominje da „Ako bi Pfizer imao TV reklamu za svoju vakcinu protiv COVID-a u kojoj je navedeno 158.893 neželjenih događaja prijavljenih u prvih 12 nedelja, spiker bi ih čitao više od 80 uzastopnih sati.“ [14]

Čak ni ova iscrpna lista nije mogla biti potpuna, jer Pfizer nije mogao da objasni rezultate 22 posto učesnika. Pfizer navodi 11.361 pacijenta kao „neoporavljenog“ u vreme njihovog izveštaja. [15] Ovo je 51,6 procenata njihove eksperimentalne grupe koja se „nije oporavila“ od neželjenih događaja.

Nijedna tečnost neće „samo ostati u ramenu/ruci“.

Znamo, i Pfizer je to priznao, prenos šiljastih proteina sa jedne osobe na drugu kontaktom sa kožom i izdisajem. Citiram i raspravljam o tome u kontekstu jedne odrasle osobe u okruženju zajednice. [16]

Neželjeni efekti na vakcinisane dojilje i njihove bebe uključivali su niz povraćanja, groznicu, osip, delimičnu paralizu, plavo-zeleno obojeno majčino mleko i druge neželjene efekte.

Nije iznenađujuće što ubrizgana tečnost vakcine prelazi sa majke na bebu, u skladu sa davno utvrđenim principima fizike disperzije i difuzije tečnosti unesene u polučvrsto (55–60 odsto vode) telo, kao i vekovima osnovna, nesporna fiziologija i cirkulacija krvi i limfe: Tečnosti koje se unose u telo difunduju se po celom telu, kao i uvek.

Takođe je poznato za isporuku lekova lipidnim nanočesticama (LNP) – od njegovog prvog razvoja – da oni, naravno, ulaze u cirkulaciju. Oni koji su tvrdili – i oni koji su verovali – da će injekcija tečnosti „ostati u ruci“ nisu ni na nivou učenika srednje škole razumeli osnovnu biologiju ili fiziku.

Ali Pfizer je znao. Savetovao je muškim učesnicima u ispitivanju da izbegavaju seksualni kontakt sa ženama u reproduktivnom dobu ili da koriste kondome.

Evo pregleda uticaja LNP-isporučenih supstanci na ljudske i muške reproduktivne organe. [17]

Epoch Times Photo

Od Vang R, Song B, et al. Potencijalni štetni efekti nanočestica na reproduktivni sistem

 

 

Muška neplodnost i COVID vakcine

Primećeno je da se sastojci mRNA vakcine raspršuju po celom telu, skupljajući se u testisima, između ostalih organa. [18] Neželjeni događaj koji je zabeležen na Pfizer-ovoj listi od 1290 takvih događaja nakon vakcinacije je „antitela protiv sperme“.

Od kompanije Pfizer Worldvide Safety:

Epoch Times Photo

Izraelska studija je kasnije potvrdila oštećenje sperme, kako u ukupnom broju tako i u pokretljivosti, od Pfizer vakcine. [19]

 

Reč „privremeno“ u naslovu je pogrešna jer su istraživači pretpostavili da će se sperma oporaviti nakon tromesečnog perioda proučavanja, iako su tada završili svoje posmatranje. I nisu pokazali nikakve dokaze da se sperma zaista oporavila. Dakle, njihova reč “privremeno” je do sada neproverena.

Pfizer nije testirao reproduktivnu toksičnost za muškarce, [20] niti štetne efekte koje seme vakcinisanih muškaraca može preneti na razvoj njihove dece.

Moglo bi se pomisliti da bi muški reproduktivni efekti bili testirani u Pfizer-ovom ispitivanju na pacovima. Međutim, vakcinisane su samo ženke pacova; mužjaci nisu bil vakcinisani. [21] Kada je Pfizer proglasio reproduktivne organe mužjaka pacova oslobođenim toksičnosti, zanemarili su da naglase raniji sitni otisak: mužjaci pacova uopšte nisu vakcinisani.

Ali Pfizer jeste dao uputstva učesnicima studije da izbegavaju seksualne odnose ili da koriste kondom.

Šteta uzrokovana LNP-ima muškim reproduktivnim organima i sposobnostima je već utvrđena godinama ranije. Kao što se vidi u ovoj studiji iz 2018., poznato je da su takvi organi ranjivi na toksične uticaje LNP-a. [22] Pored smanjenog broja i pokretljivosti spermatozoida, istraživači su otkrili „savijene amorfne spermatozoide, ćelije koje nemaju ili pokazuju malu udicu, i ćelije sa valovitim ili izduženim glavama bile su najčešće pronađene abnormalnosti“. [23]

Štaviše, toksične hemikalije, kao što su ftalati i drugi endokrini disruptori, [24] su već bili u izobilju u životnoj sredini pre COVID vakcina. Ovo je verovatno doprinelo smanjenju broja i kvaliteta spermatozoida tokom pola veka, [25] u kome je broj spermatozoida opao za oko 1 procenat godišnje od 1972. [26]

Međutim, COVID vakcine čine spermatogenezu još ređom. Problem je u tome što većina muških reproduktivnih ćelija, uključujući spermatogonije i spermatozoide, eksprimiraju ACE-2, što proteini šiljaka koriste za ulazak u ljudske ćelije. Baš kao što se dešava u krvnim sudovima u celom telu, otkriveno je da dolazak šiljastog proteina na ACE-2 receptore oštećuje ne samo spermu, već i barijeru krvnog testisa i doprinosi orhitisu. Na dan 150, koncentracija spermatozoida je bila 15,9 procenata ispod početne vrednosti, ispod čak perioda od 75 do 120 dana, i nije počela da se oporavlja do kraja studije.[27]

 

 

Ženska neplodnost i COVID vakcine

Svetska zdravstvena organizacija je dugo bila zainteresovana za „vakcine protiv plodnosti“ i „vakcine koje regulišu plodnost“, kako su napisali 1992. „Horionski gonadotropin je jedini antigen koji ispunjava kriterijume za idealnu kontraceptivnu vakcinu.“[28]

Fetalna smrt je bila toliko rasprostranjena među vakcinisanim trudnicama protiv COVID-a koje je CDC primetio u V-Safe Surveillance Sistem-u [29] da sam uporedio stopu pobačaja sa „pilulom za ujutru“ u abortivnom efektu onih trudnoća za koje su ishodi bili prijavljeni. [30] To jest, između 80 i 90 posto abortivnog efekta. Ovo je uporedivo sa onim što je pronašao tim Naomi Volf/Daily Clout, 87,5 procenata, kako je gore navedeno. Međutim, ti V-Safe podaci su objavljeni prerano za tačan broj svih ishoda trudnoće, jednostavno zato što su uključivali žene još u prva dva trimestra.

Ovaj rad ispituje kohortu trudnica u drugoj polovini (drugih 20 nedelja) trudnoće. [31] Međutim, čini se da ima nedostataka zbog podataka koji nedostaju. [32]

Pobačaji takođe pokazuju odgovor zavisan od doze. Vakcina Pfizer je doza od 30 mcg, a vakcina Moderna je doza od 100 mcg. Na sastanku stručnog komiteta CDC (ACIP) u oktobru 2022. predstavljeni su sledeći podaci:

Pfizer vakcinu je primila 12.751 žena, a vakcinu Moderna 8.365 žena. 422 Pfizer vakcinisanih žena, što je 3 procenta od ukupnog broja Pfizer-a, su pobacile (izgubile trudnoću do 20. nedelje gestacije), a 395 žena vakcinisanih sa Moderna vakcinom, što je 4,7 procenata od ukupnog broja Moderna, je pobacilo. [33]

Epoch Times Photo

CDC. COVID-19 kod trudnica i beba uzrasta od 0 do 5 meseci. (pdf)

Dakle, to znači da je 42 procenta više iz grupe Moderna pobacilo od grupe Pfizer. Ova velika procentualna razlika u tako velikim kohortama (u hiljadama učesnika) podržava odnos doze i odgovora COVID mRNA vakcine sa pobačajem, koji se pogoršava snažnijim doziranjem. Ovaj odgovor na dozu je još jedan od kriterijuma Bradford Hilla za utvrđivanje uzroka i posledice.

Dokumenti koje je Pfizer pokušavao da sakrije 75 godina, ali je umesto toga bio primoran da ih objavi sudskim nalogom, otkrivaju 1290 vrsta neželjenih događaja i ukupno 158.000 neželjenih događaja, navedenih gore.

U istim dokumentima je takođe otkriveno da je Pfizer isključio 21 grupu ljudi iz svojih ispitivanja, uključujući „žene koje su trudne ili doje“. [34]

Vakcine su testirane na 44 trudna pacova tokom 6 nedelja, kako to zahtevaju protokoli studija toksičnosti za razvoj i reprodukciju, ali nisu testirane na trudnicama. Iz studije na pacovima nisu prijavljeni štetni efekti. [35]

Međutim, devet od deset autora studije je bilo zaposleno i držalo akcije u kompanijama Pfizer ili BioNTech, kao što je potvrđeno malim slovima na kraju članka. Prema tome, veoma konfliktna studija od samo 44 pacova, proučavana tokom šest nedelja, bila je jedina istraživačka osnova za akušersku profesiju da podstakne trudnice da se vakcinišu.

Pfizer-ovo izveštavanje o ženama u ispitivanjima koje su zatrudnele nakon vakcinacije otkrilo je 413 trudnica, od kojih se 270 slučajeva smatra ozbiljnim, a 146 neozbiljnim. Ozbiljni slučajevi su uključivali „spontani abortus (23), ishod na čekanju (5), prevremeni pobačaj sa neonatalnom smrću, spontani pobačaj sa intrauterinom smrću (svaka 2), spontani pobačaj sa neonatalnom smrću i normalan ishod (po 1). Za 238 trudnoća nije obezbeđen nikakav ishod. [36] Problem sa kratkim 12-nedeljnim ispitivanjem je taj što su skoro sve ove nove trudnoće očigledno bile u ranoj gestaciji, prvom tromesečju, na kraju ispitivanja.

Istraživački tim Daily Clout je nakon ispitivanja i upoređivanja pobačaja nakon različitih vakcina tokom vremena utvrdio:

„Ako ste trudni, veća je verovatnoća da ćete izgubiti bebu u pobačaju ako primite vakcinu protiv COVID-19 nego ako primite vakcinu protiv malih boginja, zauški, gripa, tetanusa ili bilo koje druge vakcine. [37]

Oni su otkrili iz Vladinog sistema za izveštavanje o neželjenim događajima vakcine (VAERS) da je u VAERS-ovoj 30-godišnjoj istoriji, do marta 2022, ukupno 4.693 trudnica doživelo pobačaj u svim tim godinama. Od njih 4.505 primilo je jednu vakcinu. 3.430 od tih pobačaja bilo je kod žena čije su vakcinacije uključivale vakcinu protiv COVID-a. Šesnaest od tih 3.430 je takođe primilo još jednu vakcinu u to vreme. Dakle, 3.430 – 16 = 3.414 pobačaja je bilo samo nakon vakcine protiv COVID-a.

Uporedite ovaj broj sa 4.505 za sve pojedinačne vakcine tokom 30-godišnje istorije VAERS-a. Prema tome, 3,414 / 4,505 = 76 procenata svih pobačaja ikada prijavljenih VAERS-u dogodilo se nakon vakcina protiv COVID-a, tokom kratkog vremena kada su bile u upotrebi, od decembra 2020. do marta 2022.

Najmanje od 2010. godine poznato je da su nanočestice opasne po jajnike i plodnost uopšte, a poznata je i bioakumulacija. [38] [39]

U slučaju šiljastih proteina, nije iznenađenje da je ACE-2 receptor ulazna luka za proteine šiljaka kako bi dobili pristup ćelijama jajnika, i granuloze i kumulusnih ćelija. [40] To su ćelije jajnika koje podržavaju razvoj oocita.

Urođene malformacije

Sistem baze podataka medicinske epidemiologije odbrane SAD (DMED) [41] je najveća baza podataka zdravstvene statistike generalno mlade, zdrave i sposobne vojne populacije. To je sve dok pripadnici vojnog roka nisu bili primorani da prime vakcinu protiv COVID-a ili da budu nečasno otpušteni, uz gubitak beneficija. Malo, ako ikakvih verskih izuzeća je bilo dozvoljeno.

DMED baza podataka izvestila je kada se uporede 2021. i 2020. godine, povećanje od 419 procenata u izveštajima o ženskoj neplodnosti, povećanje od 320 procenata u izveštajima o muškoj neplodnosti i povećanje od 87 procenata u urođenim malformacijama. Izveštaj pokazuje srednju osnovnu stopu od 10.906 slučajeva godišnje, od 2016. do 2020. Tada je deo 2021. godine, čak ni cela godina, pokazao 18.951 takav slučaj. [42] Ovo je povećanje od 74 odsto u odnosu na srednju vrednost od 2016. do 2020. godine.

Prevencija je mnogo lakša od lečenja. Izbegavanje toksina kao što su LNP, posebno onih koji stvaraju šiljasti protein, kao što su mRNA vakcine, je neophodan prvi korak. Nadajmo se da će naredne godine pokazati da će kriza plodnosti i za muškarce i za žene biti reverzibilna, dok saznajemo kako se to može postići.

 

 

 

Reference:

1] Annual Massachusetts Birth Reports. Screenshot taken Jan. 27, 2023. Mass.gov. https://www.mass.gov/lists/annual-massachusetts-birth-reports

[2] New York State Dept of Health. Vital statistics of New York State. Screenshot taken Jan 27, 2023. NY.gov. https://www.health.ny.gov/statistics/vital_statistics/vs_reports_tables_list.htm

[3] Birth Statistics. Screenshot taken Jan. 27, 2023. Illinois.gov. https://dph.illinois.gov/data-statistics/vital-statistics/birth-statistics.html

[4] Washington State Dept of Health. All births dashboard – ACH. Screenshot taken Jan 27, 2023. WA.gov. https://doh.wa.gov/data-statistical-reports/washington-tracking-network-wtn/birth-outcomes/ach-all-births-dashboard-0

[5] R Hagemann, U Lorré, et al. [Decline in birth rates in Europe; in German]. Aug 25, 2022. Aletheia Scimed. https://www.aletheia-scimed.ch/wp-content/uploads/2022/08/Geburtenrueckgang-Europe-DE_25082022_2.pdf

[6] El gato malo. Swedish birthrate data: November update. Jan 25, 2023. Substack. bad cattitude

[7] UK Health Security Agency. COVID-19 vaccine surveillance report. Week 5. Feb 2, 2023. P. 18. https://assets.publishing.service.gov.uk/government/uploads/system/uploads/attachment_data/file/1134076/vaccine-surveillance-report-week-5-2023.pdf

[8] Johns Hopkins University. Our World in Data. Daily number of people receiving a first COVID-19 vaccine, UK. https://ourworldindata.org/covid-vaccinations

[9] K Beck. Analysis of a possible connection between the COVID =19 vaccination and the fall in the birth rate in Switzerland in 2022. Sep 22, 2022. Univ of Lucerne. Quoted in R Chandler, Report 52: Nine months post-COVID mRNA “vaccine” rollout, substantial birth rate drops in 13 European countries, England/Wales, Australia, and Taiwan. Jan 16, 2023. Daily Clout. https://dailyclout.io/report-52-nine-months-post-covid-mrna-vaccine-rollout-substantial-birth-rate-drops/

[10] A. Kelly, War Room / Daily Clout. Pfizer Documents Analysis Volunteers’ Reports eBook. https://www.amazon.com/DailyClout-Documents-Analysis-Volunteers-Reports-ebook/dp/B0BSK6LV5D/

[11] Ibid, p 10.

[12] Ibid, p 10.

[13] Pfizer Worldwide Safety. 5.3.6 Cumulative analysis of post-authorization adverse event reports of PF-07302048 (BNT162B2) received through 28 Feb 2021. Appendix 1: List of adverse events of special interest. Pp 30-38. https://phmpt.org/wp-content/uploads/2021/11/5.3.6-postmarketing-experience.pdf

[14] A. Kelly, War Room / Daily Clout p 14. https://www.amazon.com/DailyClout-Documents-Analysis-Volunteers-Reports-ebook/dp/B0BSK6LV5D/

[15] Pfizer Worldwide Safety, Table 1, p 7. https://phmpt.org/wp-content/uploads/2021/11/5.3.6-postmarketing-experience.pdf

[16] C Huber. Secondary vaccine effects. Feb 9, 2022. The Defeat Of COVID Substack.

[17] R Wang, B Song, et al. Potential adverse effects of nanoparticles on the reproductive system. Dec 11, 2018. Int J Nanomedicine. https://www.ncbi.nlm.nih.gov/pmc/articles/PMC6294055/

[18] Acuitas Therapeutics, Inc. A Tissue distribution study of a [3-H]-labelled lipid nanoparticle-mRNA formulation containing ALC-0315 and ALC-0159 following intramuscular administration in Wistar Han rats. Nov 9, 2021. p. 24. https://www.phmpt.org/wp-content/uploads/2022/03/125742_S1_M4_4223_185350.pdf

[19] I Gat, A Kedem, et al. COVID-19 vaccination GNT162b2 temporarily impairs semen concentration and total motile count among semen donors. Jun 17, 2022. Andrology. https://onlinelibrary.wiley.com/doi/10.1111/andr.13209

[20] Gov.UK. Summary of the public assessment report for COVID-19 vaccine Pfizer/BioNTech. Jan 6 2023 update. https://www.gov.uk/government/publications/regulatory-approval-of-pfizer-biontech-vaccine-for-covid-19/summary-public-assessment-report-for-pfizerbiontech-covid-19-vaccine

[21] Acuitas Therapeutics, Inc. A Tissue distribution study of a [3-H]-labelled lipid nanoparticle-mRNA formulation containing ALC-0315 and ALC-0159 following intramuscular administration in Wistar Han rats. Nov 9, 2021. p. 29. https://www.phmpt.org/wp-content/uploads/2022/03/125742_S1_M4_4223_185350.pdf

[22] R Wang, B Song, et al. Potential adverse effects of nanoparticles on the reproductive system. Dec 11, 2018. Int J Nanomedicine. https://www.ncbi.nlm.nih.gov/pmc/articles/PMC6294055/

[23] Ibid. Wang.

[24] R Sumner, M Tomlinson, et al. Independent and combined effects of diethylhexyl phthalate and polychlorinated biphenyl 153 on sperm quality in the human and dog. Mar 4, 2019. https://www.nature.com/articles/s41598-019-39913-9

[25] E Carlsen, A Givercman, et al. Evidence for decreasing quality of semen during past 50 years. Sep 12, 1992. BMJ. https://pubmed.ncbi.nlm.nih.gov/1393072/

[26] H Levine, N Jorgensen, et al. Temporal trends in sperm count: a systematic review and meta-regression analysis of samples collected globally in the 20th and 21st centuries. Nov 15, 2022. Oxford: Human Reproduction Update. https://academic.oup.com/humupd/advance-article/doi/10.1093/humupd/dmac035/6824414?login=false

[27] I Gat, A Kedem, et al. COVID-19 vaccination GNT162b2 temporarily impairs semen concentration and total motile count among semen donors. Jun 17, 2022. Andrology. https://onlinelibrary.wiley.com/doi/10.1111/andr.13209

[28] World Health Organization. Fertility regulating vaccines. Aug 17-18 1992. Geneva. https://drive.google.com/file/d/1FKMhagpd6bRZJ8la96bgH7UwQ8CmFNnI/view

[29] T Shimabukuro, S Kim, et al. Preliminary findings of mRNA COVID-19 vaccines safety in pregnant persons. Jun 17, 2021. NEJM. https://www.nejm.org/doi/full/10.1056/NEJMoa2104983

[30] C Huber. COVID vaccines may rival or exceed ‘the morning-after pill’ in abortion efficacy. Aug 2021. The Defeat of COVID Substack.

[31] L Zauche, B Wallace, et al. Receipt of mRNA COVID-19 vaccine and risk of spontaneous abortion. Se 8 2021. NEJM. https://www.ncbi.nlm.nih.gov/pmc/articles/PMC8451181/

[32] Arkmedic. The curious case of the miscalculated miscarriages. Sep 14, 2021. Substack.

[33] CDC. COVID-19 in pregnant people and infants ages 0-5 months. Slide 32. https://www.cdc.gov/vaccines/acip/meetings/downloads/slides-2022-10-19-20/02-03-04-COVID-Ellington-Kharbanda-Olson-Fleming-Dutra-508.pdf

[34] Pfizer Worldwide Safety. Annotated book for study design. Exclusion number 2.h, 11. p 33. https://phmpt.org/wp-content/uploads/2022/04/125742_S1_M5_5351_c4591001-fa-interim-sample-crf.pdf

[35] C Bowman, M Bouressam, et al. Lack of effects on female fertility and prenatal and postnatal offspring development in rats with BNT162b2, a mRNA-based COVID-19 vaccine. Aug 2021. Reprod Toxicol. https://pubmed.ncbi.nlm.nih.gov/34058573/

[36] Pfizer Worldwide Safety, Table 6, p 12. https://phmpt.org/wp-content/uploads/2021/11/5.3.6-postmarketing-experience.pdf

[37] A. Kelly, War Room / Daily Clout. https://www.amazon.com/DailyClout-Documents-Analysis-Volunteers-Reports-ebook/dp/B0BSK6LV5D/

[38] A Schadlich, S Hoffman, et al. Accumulation of nanocarriers in the ovary: A neglected toxicity risk? May 30, 2012. J Contr Release. 160 (1), PP 105-112. https://www.sciencedirect.com/science/article/abs/pii/S0168365912000892?

[39] M Ajdary, F Keyhanfar, et al. P{otential toxicity of nanoparticles on the reproductive system animal models: A review. Nov 2021. J Reprod Immun. 148. 103384. https://www.sciencedirect.com/science/article/abs/pii/S0165037821001145

[40] F Luongo, F Dragoni, et al. SARS-CoV-2 infection of human ovarian cells: A potential negative impact on female fertility. Apr 23, 2022. Cell. https://www.ncbi.nlm.nih.gov/pmc/articles/PMC9105548/pdf/cells-11-01431.pdf

[41] Health.mil. Defense Medical Epidemiology Database (DMED). https://health.mil/Military-Health-Topics/Health-Readiness/AFHSD/Data-Management-and-Technical-Support/Defense-Medical-Epidemiology-Database

[42] A. Kelly, War Room / Daily Clout p 91.. https://www.amazon.com/DailyClout-Documents-Analysis-Volunteers-Reports-ebook/dp/B0BSK6LV5D/

Nulta Tačka/TheEpoch Times

 957 total views,  2 views today

admin

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Translate »