Nakon što su izboli cijelu naciju vlada Novog Zelanda priznaje da vakcine za C19 dramatično povećavaju mogućnost smrti!

Nakon što su izboli cijelu naciju vlada Novog Zelanda priznaje da vakcine za C19 dramatično povećavaju mogućnost smrti!

Vlada Novog Zelanda je priznala da primanje vakcine protiv COVID-a dramatično povećava rizik od smrti.

Novi podaci koje je objavila vlada Novog Zelanda ubedljivo dokazuju da su vakcine protiv COVID-19 odgovorne za milione viška smrtnih slučajeva.

Stiv Kirš izveštava: CDC i zdravstvene vlasti i medicinska zajednica su vas lagali o bezbednosti vakcine. Vakcine rade upravo suprotno od onoga što su rekli.

 

To se dešava kada dajete savete zasnovane na verovanju umesto na stvarnosti. Da su prihvatili punu transparentnost podataka od početka pandemije, mogli smo sve ovo da izbegnemo. Umesto toga, sakrili su evidenciju koja nam je bila potrebna i pozvali sve, uključujući trudnice i decu, da se vakcinišu.

Evo ključnog grafikona u većoj veličini ispod. Ovo je upravo tip grafikona koji svaka zemlja treba da napravi. Ali nisu iz nekog razloga. Pitam se zašto?

Kategorija „nevakcinisani“ uključuje delimično vakcinisane, nepodobne za vakcinaciju i potpuno vakcinisane do 14 dana nakon vakcinacije. Da je zaista „nevakcinisano“, prilično je jasno da bi brojke za nevakcinisane bile još bolje. Ali nema „varanja“ kada ste podstaknuti. I tu se jasno vidi razlika. Brojevi su trebalo da idu naniže, a ne nagore.

Mnogo je gore nego što ovi grafikoni pokazuju

Ovi grafikoni u suštini bacaju hladnu vodu na tvrdnje da vas vakcine i busteri sprečavaju da umrete od COVID-a. Oni rade suprotno.

Ono što vam ne pokazuju (jer gledaju samo na rizik od umiranja od COVID-a) je porast smrtnosti od svih uzroka i broj osoba koje su onesposobljene i/ili trajno povređene od vakcina. I ne pokazuju vam trudnoće koje se nikada nisu dogodile, 20-struko povećanje perinatalnih smrti ili dramatičan pad nataliteta. Dakle, grafikon pokazuje nepotpunu sliku.

Ispostavilo se da su efekti mortaliteta i morbiditeta manji od negativnog uticaja na smrtnost od COVID-a. Ali ne moramo čak ni da idemo do tih podataka da bismo odbili vakcinu.

Ključna stvar je da njihova „ključna korist“ nije uopšte korist, već povećan rizik. To čini nesavesnim da bilo koji lekar podrži vakcinu.

 

Rezime

Ups! Širioci dezinformacija su bili u pravu u vezi sa COVID vakcinom!

Što se više vakcinišete, veća je verovatnoća da ćete biti zaraženi COVID-om i veća je verovatnoća da ćete umreti od COVID-a.

Ali tu se priča ne zaustavlja: ​​ove vakcine takođe povećavaju smrtnost i morbiditet od svih uzroka.

Vakcine protiv COVID-a su katastrofa i treba ih odmah zaustaviti za sve starosne grupe.

To je ono što govorim od 25. maja 2021. kada sam objavio svoj prvi „anti-vaks” članak na TrialSiteNews.

Ali sada imate kristalno jasan dokaz klinike u Klivlendu (povećan broj infekcija COVID-om) i vlade Novog Zelanda (povećan broj smrtnih slučajeva od COVID-a) da sam govorio istinu.

Koliko je loš efekat? Preko 600.000 Amerikanaca je ubijeno od COVID vakcina u Americi do danas. Govoriću o 10 različitih načina da dođete do tog broja u narednom postu.

 

 

 

Nulta Tačka/NewsPunch/Stiv Kirš

 1,300 total views,  2 views today

admin

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Translate »