Fajzer je prikrivao smrtne slučajeve tokom kliničkih ispitivanja njihovog mRNA proizvoda!

Fajzer je prikrivao smrtne slučajeve tokom kliničkih ispitivanja njihovog mRNA proizvoda!

Farmaceutski gigant Pfizer prikrio je smrtne slučajeve i povrede do kojih je došlo među učesnicima tokom ubrzanih kliničkih ispitivanja za kompanijsku Covid vakcinu, navodi se u novom izveštaju.

Zataškavanje su razotkrili istraživački novinari renomiranog nemačkog lista Die Welt.

Novinari su otkrili priče pacijenata koji su teško povređeni i ubijeni tokom Pfizer-ovih kliničkih ispitivanja.

 

Međutim, umesto da odmah zaustavi eksperiment, Pfizer je pokušao da prikrije neželjene događaje i nastavi ispitivanja u nastojanju da požuri da što pre lansira vakcinu na tržište.

Kako navodi Die Welt, Pfizer je falsifikovao nalaze studije tako što je uklonio pacijente koji su bili povređeni i ubijeni.

Falsifikovani nalazi su iz istih kliničkih ispitivanja protiv kojih se Pfizer borio na sudovima da bi ih skrivao od javnosti 75 godina.

Uprkos najboljim naporima Pfizer-ovog moćnog pravnog tima, kompanija je bila primorana da objavi podatke o kliničkom ispitivanju putem sudskog naloga.

Učesnici kliničkih ispitivanja bili su primorani da potpišu odricanje Fajzera od odgovornosti.

Odricanjem se smatra da je Pfizer izostavljen zbog nemara i „prevare ili loših namera od strane samog Pfizera“.

Pojedinci povređeni tokom kliničkih ispitivanja uklonjeni su iz naučne literature i smatralo se da njihove povrede „nisu od vakcine“.

31. avgusta 2020, kompanija za upravljanje testovima za Pfizer je oslobodila 53 subjekta iz kliničkog ispitivanja u njihovom centru za testiranje u Buenos Ajresu.

Ovim subjektima je rečeno o njihovom statusu vakcinacije i dozvoljeno im je da dobiju vakcinu, uništavajući kontrolnu grupu i prikrivajući disparitet simptoma uočenih kod vakcinisanih subjekata.

Ovi akti zlonamerne prevare otvorili su put Pfizer-u da očigledno prikrije smrt učesnika studije.

Subjekt kompanije Pfizer C4591001 1162 11621327 bio je 60-godišnji muškarac koji je umro od arteroskleroze tri dana nakon što je primio prvu dozu vakcine Pfizer protiv covid-a.

 

Iako rezultati obdukcije nisu bili dostupni, a relevantni testovi nepoznati, medicinski istražitelj je tvrdio da je smrt nastala od „progresije aterosklerotične bolesti“.

Pfizer se složio sa medicinskim istražiteljem i nije pokrenuta istraga kako bi se otkrilo zašto je nedavno vakcinisani muškarac umro i tako iznenada umro.

Pfizer subjekt 11621327 doživeo je moždani udar samo tri dana nakon što je primio drugu dozu vakcine Pfizer protiv covid-a.

Pronađen je mrtav u svom stanu.

Pfizer subjekt 11521497 doživeo je srčani zastoj samo dvadeset dana nakon vakcinacije.

Pfizer je sproveo internu istragu i odlučio da smrtni slučajevi nemaju nikakve veze sa njihovom vakcinom.

Međutim, nisu se svi složili sa Pfizer-om u ovim slučajevima.

„Prema trenutnom stanju nauke, ova dva slučaja bi bila dodeljena vakcinaciji“, rekla je specijalista za farmaciju iz Berlina Suzana Vagner.

„Pogotovo zato što američka zdravstvena uprava CDC trenutno istražuje moždane udare kod vakcinisanih ljudi i to je poznato.

Za klinička ispitivanja prijavio se 36-godišnji advokat iz Argentine, Augusto Rouk.

Pao je sa gorućim bolom u grudima, otežanim disanjem, mučninom i groznicom odmah nakon što se vratio kući posle druge doze Pfizer Covid injekcije.

Tokom početnog perioda posmatranja od 40 minuta, Ru je bio dobro, ali na putu kući, simptomi su ga iznenadili.

U bolnici su lekari morali da uklone tečnost koja se stvorila oko njegovog srca.

Imao je perikardni izliv, a urin mu je postao crn.

U izveštaju o otpuštanju, lekari su opisali situaciju kao da postoji velika verovatnoća „neželjene reakcije na vakcinu protiv koronavirusa“.

Ru je proveo narednih nekoliko meseci suočavajući se sa nepravilnim otkucajima srca, problemima sa jetrom i naglim gubitkom težine.

Pfizer je na kraju lagao o Roukovoj povredi vakcinom opasnom po život i nije uključio iskren izveštaj o njegovoj povredi u izveštaje o kliničkom ispitivanju.

Pfizer je opisao situaciju kao „neželjeni događaj nivoa toksičnosti 1“ koji nije imao nikakve veze sa vakcinom.

Kompanija tvrdi da se infekcija Covidom ne može isključiti.

Bez obzira na to, Ru je više puta bio negativan na Covid dok je patio od povreda od vakcine.

 

 

 

Nulta Tačka/SlayNews

 768 total views,  6 views today

admin

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Translate »