NOVI AUSTRIJSKI KANCELAR PORUČIO NEVAKCINISANIMA: AKO VAS BOLI ŠTO STE U IZOLACIJI, PRUŽITE RUKU

NOVI AUSTRIJSKI KANCELAR PORUČIO NEVAKCINISANIMA: AKO VAS BOLI ŠTO STE U IZOLACIJI, PRUŽITE RUKU

Novi austrijski kancelar Karl Nehamer je novinarima rekao da se juče odlučio svesno za jedan neuobičajeni čin, da ne daje intervjue i izjave, kako je uobičajeno posle polaganja zakletve, već zbog situacije u vezi pandemije, najpre razgovara sa strukom i predstavnicima opozicije.

 

 

 

BEČ – Novi austrijski kancelar Karl Nehamer najavio je danas da će se lokdaun, kao što je planirano, završiti krajem ove nedelje, odnosno 12. decembra, ali samo za vakcinisane i izlečene, dok se nastavlja za nevakcinisane.

Nehamer je, na prvoj konferenciji za štampu od preuzimanja nove dužnosti, rekao da se trenutno vodi diskusija kako sprovesti okončanje lokdauna da bude bezbedno.

 

 

 

“Zaključavanje za nevakcinisane ostaje”, rekao je Nehammer na konferenciji za novinare, dok je potvrdio da će se sa vakcinisane mere okončati.

“Za sve nevakcinisane koji pate od činjenice da borave u izolaciji, postoji jasna ponuda: možete izaći iz nje ako iskoristite priliku da se vakcinišete”, rekao je Nehammer, dodajući da mu je cilj bio da ohrabri što je više moguće ljudi da dobiju prvu dozu vakcine.

NultaTačka/Metro.us

 1,688 total views,  2 views today

admin

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Translate »