NBA ZVJEZDA JONATHAN ISAAC RAZOTKRIO JE OPASNU POLITIKU PELCOVANJA: ,,Vjerujem da nam je Bog dao pravo da odlučimo da li je potrebno da se vakcinišemo ili ne! Kraj! ” (VIDEO)

NBA ZVJEZDA JONATHAN ISAAC RAZOTKRIO JE OPASNU POLITIKU PELCOVANJA: ,,Vjerujem da nam je Bog dao pravo da odlučimo da li je potrebno da se vakcinišemo ili ne! Kraj! ” (VIDEO)

NBA zvezda postao je otvoreni kritičar vakcine Jonathan Isaac, on je ranije ove nedelje razgovarao sa Allie Beth Stuckey iz The Blaze-a kako bi razotkrio smešnu politiku NBA lige i vakcinama protiv Covid-a.

“Za mene, da budem u posebnoj svlačionici od mojih saigrača, ali onda uđem u isti tunel i izađem na utakmicu, to nema mnogo smisla”, objasnio je on.

 


„Ne smem ići na timske sastanke, ili ako tim jede u restoranu, ne mogu jesti u istoj prostoriji kao i oni. Za mene to nije logično, jer posle toga zajedno izlazimo na teren.”, rekao je Isaac Stuckey-u.

Isaac, napadač Orlando Magic-a, prošlog je meseca došao na naslovne strane kada je odgovorio na hit Rolling Stone magazina koji je napao njega i druge NBA igrače.

„Pravo novinarstvo umire! ,,Verujem da nam je Bog dao pravo da odlučimo da li je potrebno da se vakcinišemo ili ne! Tačka! ” napisao je na Twitter-u.

 


Kasnije, na Orlando Magic Media Day-u, Isaac je rekao novinarima: “Primanjem vakcine … otvara mi se retka mogućnost da dobijem neželjenu reakciju na samu vakcinu. Ne verujem da biti nevakcinisan znači biti zaražen ili vakcinisan znači neinficiran. Još uvek se možete zaraziti Covid-om sa ili bez vakcine. ”

“Moje je uverenje da bi status vakcinacije svake osobe trebao biti njihov vlastiti izbor, u potpunosti zavisno od ličnog stava, bez maltretiranja, bez pritiska, bez prisile na to”, izjavio je Isaac. “Nije me sram reći da mi je trenutno neugodno da primim vakcinu. Svi smo različiti. Svi dolazimo sa različitih mesta. Svi smo imali različita iskustva i držimo se različitih uverenja. A ono što radite sa svojim telom kada je u pitanju unošenje lekova treba biti vaš izbor, bez podsmeha i mišljenja drugih. ”

 

 

 

 

Ceo intervju Jonathan Isaac-a za The Blaze pogledajte u nastavku:

 

 

 


Nulta Tačka/InfoWars

Loading

admin

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Translate »