NAORUŽANOG MUŠKARCA IZ KALIFORNIJE UHAPSILI SU NA PUTU PREMA BIJELOJ KUĆI! HTIO JE DA UBIJE BAJDENA I FAUČIJA, A POSLIJE I OSTALE SA SPISKA ZA ODSTREL?!

NAORUŽANOG MUŠKARCA IZ KALIFORNIJE UHAPSILI SU  NA PUTU PREMA BIJELOJ KUĆI! HTIO JE DA UBIJE BAJDENA I FAUČIJA, A POSLIJE I OSTALE SA SPISKA ZA ODSTREL?!

DE MOJN, Ajova — Naoružani muškarac iz Kalifornije uhapšen je nedavno u Ajovi dok je navodno bio na putu za Belu kuću.

Policija kaže da je muškarac, identifikovan kao 25-godišnji Kuačua Brilion Sjong, imao jurišnu pušku i municiju u svom posedu, kao i „listu za odstrel“ na kojoj je ime predsednika Džoa Bajdena; dr Entonija Faučija, predsednikovog glavnog medicinskog savetnika; Marka Zakerberga, izvršnog direktora kompanije Meta, ranije poznatog kao Fejsbuk; i bivši predsednici Bil Klinton i Barak Obama.

Sjong je zaustavljen 21. decembra nakon što ga je policija primetila kako agresivno vozi, prema navodima iz krivične prijave. Policija sumnja da bi mogao da planira kriminalne aktivnosti zbog njegovog ponašanja. Tokom njegovog isključenja iz saobraćaja, „počeo je da govori o svom neodobravanju vlade zbog seksualnog zlostavljanja dece, od kojih je neke izvršio predsednik Bajden“, rekao je on.

 

MUŠKARAC IZ KALIFORNIJE UHAPŠEN NA PUTU KA BELOJ KUĆI! HTEO DA UBIJE BAJDENA I FAUČIJA?!

 

 

 

Sjong je odveden u kancelariju šerifa okruga Kas radi daljeg ispitivanja.

Tokom ispitivanja, Sjong je navodno rekao vlastima da je do pre dva meseca radio u prodavnici prehrambenih proizvoda u Mersedu u Kaliforniji – i da je njegov posao bio „pokriće sve dok ga Bog ne pozove da se bori protiv zlih demona u Beloj kući“, prema krivičnoj prijavi.

Policija kaže da je Sjong rekao da je navodno počeo da prikuplja opremu za izvršenje dela, uključujući jurišnu pušku sa magacinima, municiju, pancire, medicinski materijal, tamnu odeću, udicu za hvatanje, hranu i gotovinu, navodi se u prijavi.

Heavily-armed man with 'TikTok hit list' arrested while driving to the White House 'to kill Biden and Fauci'

Sjong je navodno rekao policiji da je 18. decembra napustio svoju kuću u Sakramentu da bi se odvezao pravo u Belu kuću da ubija ljude na vlasti i dodao da se ne bi zaustavio da ga vlasti nisu zaustavile, navodi se u prijavi.

 

Policija kaže da je on navodno sastavio svoju „listu za odstrel“ zlih ljudi koje bi ubio na video snimcima na TikTok-u. Sjong je navodno izjavio da će ubiti Bajdena osim ako predsednik ne obeća da će ispuniti njegove zahteve, dodaje se u prijavi.

Kada je završavao intervju, Sjong je izjavio da ga ništa neće sprečiti da sprovede svoj plan da pristupi Beloj kući i ubije osobe sa njegove „liste za odstrel“.

Sjong je navodno rekao da će, ako bude pušten iz pritvora, odmah nastaviti plan za odlazak u Belu kuću u Vašingtonu i „učiniti sve što je potrebno“ da dovrši svoj plan, napisao je specijalni agent Tajne službe Džastin Larson u prijavi. „Čovek je izjavio da nema nameru da se vrati u Kaliforniju da vidi svoju porodicu jer planira da umre dok se bori sa zlim demonima u Beloj kući.

Advokati optuženog su u četvrtak podneli obaveštenje da namerava da se osloni na odbranu neuračunljivošću na suđenju.

Sjong je optužen po jednoj tački za pretnje bivšem predsedniku, prema krivičnoj prijavi, iako je moguće da bi velika porota u kasnijoj optužnici mogla da doda dodatne optužbe. Sudski zapisnici u Ajovi pokazuju da muškarac iz Kalifornije takođe ima prijavu zbog prebrze vožnje.

 

 

 

 

NOVOGODIŠNJA EMISIJA – Evo šta nas čeka u 2022 godini! SPECIJALNI GOSTI!

Nulta Tačka/YahooNews

 1,386 total views,  4 views today

admin

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Translate »