Milioni vakcinisanih tinejdžera padaju kao pokošeni, pokazuju zvanični podaci

Milioni vakcinisanih tinejdžera padaju kao pokošeni, pokazuju zvanični podaci

Milioni vakcinisanih tinejdžera i mladih odraslih umiru iznenada i neočekivano, pokazuju nedavno objavljeni vladini podaci.

U 2022, podaci britanske vlade pokazali su da je višak smrtnih slučajeva od kardiovaskularnih bolesti među osobama od 15 do 44 godine porastao na 44 odsto iznad proseka.

 

Uznemirujuća brojka otkrivena je u studiji podataka koristeći zvanične vladine podatke o smrti u Engleskoj i Velsu između 2010. i 2022. godine.

 

 

Analizu su sproveli vrhunski stručnjak za podatke i bivši portfolio menadžer BlackRock-a Ed Dovd i njegovi partneri u Phinance Technologies.

Slaynews.com izveštava: Dovd i njegov tim su otkrili da su stope viška smrtnosti od kardiovaskularnih bolesti porasle za 13% u 2020., 30% u 2021. i 44% u 2022.

Povećanje broja smrtnih slučajeva „ukazuje na zabrinjavajuću sliku još većeg ubrzanja smrti i invaliditeta u narednim godinama“, upozoravaju oni.

 

 

Štaviše, otkrili su da je „od 2010. do 2019. godine broj smrtnih slučajeva od kardiovaskularnih bolesti opadao, sa značajnim nagibom nadole“, sve do 2020. godine, kada se trend preokrenuo.

 

Takođe su otkrili da su 2022. godine muškarci počeli da nadmašuju žene u kardiovaskularnim bolestima.

Analiza je takođe otkrila da invaliditet raste.

 

 

Daud i njegov tim zaključuju da: „Kada se posmatra višak smrtnih slučajeva od kardiovaskularnih bolesti, Z-skor je 2020. bio oko 3, što ukazuje da je pre početka vakcinacije već postojao signal koji ukazuje na povećanje kardiovaskularnih smrti“.

„Taj trend se, međutim, značajno ubrzao 2021. i 2022. godine, gde primećujemo Z-skore od oko 7,5 i 10,5, respektivno“.

Image

„Ovo su ekstremni događaji za koje verujemo da je potrebna detaljna istraga“.

Kako je Slej njuz izvestio tokom vikenda, odvojena recenzirana studija takođe je izazvala veliku zabrinutost nakon što su naučnici pronašli tragove mRNA vakcine u srčanom tkivu mrtvih ljudi.

Prema istraživačima iz Opšte bolnice u Masačusetsu i Harvardske medicinske škole, tragovi mRNA otkriveni su u srčanom tkivu pacijenata koji su umrli u roku od mesec dana nakon što su primili Covid injekcije.

Istraživači su analizirali uzorke tkiva sa obdukcija 25 ljudi.

20 od tih ljudi je vakcinisano neposredno pre smrti.

Dr Kler Krejg, britanski patolog koji je pregledao istraživanje, podigla je uzbunu zbog tragova mRNA u srcu, sugerišući da je to verovatno izazvalo iznenadnu smrt ljudi.

„Vakcina nije trebalo da bude tamo“, rekla je Kreg u saopštenju.

„Postojali su dokazi o oštećenju srca“.

“Ova tri čoveka su sada mrtva.”

Krejg je osudila vlade i zdravstvene zvaničnike zbog neuspeha da se pozabave ovim pitanjem, tvrdeći da ova najnovija studija jasno pokazuje oštećenje srca nakon što je primljena vakcina.

„Na obdukciji, ako dođe do značajnog suženja koronarnih arterija, oštećenje srca se pripisuje tome na osnovu ravnoteže verovatnoće“, rekla je Kreg.

„Ovo je jasna asocijacija, neobična slika povrede miokarda i neuspeh da se to prozove onim što jeste“.

 

 

 

Nulta Tačka/SlayNews

 344 total views,  2 views today

admin

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Translate »