MASNA LAŽ njemačkog ministra zdravlja o četiri doze: Prema aplikaciji CovPassCheck zadnji put je vakcinisan prije 271 dan

MASNA LAŽ njemačkog ministra zdravlja o četiri doze: Prema aplikaciji CovPassCheck zadnji put je vakcinisan prije 271 dan

Karl Lauterbah pokazao je svoj digitalni sertifikat o vakcinaciji u petak. Provera pomoću CovPassCheck-a pokazuje da je poslednja vakcinacija bila u novembru 2021.

Savezni ministar zdravlja Karl Lauterbah kaže da je vakcinisan četiri puta. On je to rekao nekoliko puta, poslednji put kada je bio zaražen korona virusom. Na pitanje kada, ni on ni njegovo ministarstvo ne žele da kažu kada je to bilo. Provera njegovih digitalnih sertifikata o vakcinaciji sa aplikacijom CovPassCheck sada je otkrila da je poslednja digitalno zabeležena vakcinacija obavljena pre 271 dan, odnosno sredinom novembra 2021. godine. To je zabeleženo kao „osvežavajuća vakcinacija“.

Odakle dolaze informacije? Ministar zdravlja je na konferenciji za novinare u petak držao svoj digitalni sertifikat i QR kod pred kamerama i zvanično je i snimljen i fotografisan. Na mnogim fotografijama se vidi ministrova potvrda. Kao i milioni drugih sertifikata, može se legalno proveriti sa samo nekoliko klikova koristeći CovPassCheck.

 

Prema aplikaciji CovPassCheck ministar zdravlja Nemačke je poslednji put vakcinisan pre 271 dan

 

Koliko često se vakciniše Karl Lauterbah?

Da li je vakcinacija pre 271 dan bila treća ili četvrta vakcinacija ministra zdravlja, nije jasno iz CovPassCheck-a. Međutim, ako Lauterbahova aplikacija zaista dokumentuje sve vakcinacije koje su sprovedene, to bi značilo da je Lauterbah – koji tvrdi da je vakcinisan četiri puta – vakcinisan po četvrti put u novembru 2021. U to vreme, četvrta vakcinacija nije bila u toku, barem zvanično.

Druga mogućnost: Karl Lauterbah je kasnije primio četvrtu dozu, ali je nije preneo u svoj digitalni karton o vakcinaciji.

Nedavno je novinarka Janina Lionelo iz informativnog portala „Achtung, Reichelt!“ htela da sazna koliko je davno Lauterbah poslednji put vakcinisan. Prema rečima Lionelo, Federalno ministarstvo zdravlja demantovalo je ovu informaciju. Ona citira portparola ministarstva: „Molimo vas da razumete da ne možemo da ulazimo u detalje o medicinskim pitanjima“.

 

 

 

 

Nulta Tačka/BerlinerZeitung

 1,621 total views,  2 views today

admin

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Translate »