Ludi predsjednik Filipina NAJAVIO ZATVARANJE 100 MILIONA NEVAKCINISANIH FILIPINACA i poručio im da ,,mogu da umru bilo kad”!

Ludi predsjednik Filipina NAJAVIO ZATVARANJE 100 MILIONA NEVAKCINISANIH FILIPINACA i poručio im da ,,mogu da umru bilo kad”!

Filipinski predsednik Rodrigo Duterte upozorio je da Filipincima koji odbiju vakcinaciju protiv COVID-a 19 neće biti dozvoljeno da napuštaju domove.

 

 

 

UKOLIKO ŽELITE DA DOĐETE DO SLOBODNIH, PROVERENIH I ZABRANJENIH INFORMACIJA, PRATITE REDAKCIJU NULTE TAČKE NA TELEGRAMU – ,,Nulta Tačka – Telegram kanal”

 

 

 

Duterte je u televizijskom gostovanju u sredu uveče rekao da ne postoji zakon koji nalaže takvo ograničenje ali je dodao da je spreman da se suoči sa tužbama kako bi se ljudi koji ,,bacaju viruse levo i desno” sklonili sa ulice.

Ludi predsednik je za one koji ne žele da se vakcinišu rekao: ,,mogu da umru bilo kad”.

Sa druge strane Duterte nije u stranju ni da nabavi vakcine za svoje stanovništvo.

 

 

Rodrigo Duterte tops poll to be next Philippine vice president - Nikkei Asia

 

 

 

 

Svega 7 miliona Filipinaca je potpuno vakcinisano od 108 miliona stanovnika.

Duterte je takođe naložio svojoj vladi da pokrene kampanju vakcinacije protiv koronavirusa za sve koji žele da pruže ruku.

,,Dajte vakcine onima koji žele da se vakcinišu”, rekao je Duterte u večernjem obraćanju naciji, izražavajući zabrinutost zbog ,,zarazne” Delta varijante koja je pronađena kod ,,čak” 119 ljudi.

 

 

 

 

nultatacka.rs

 

Loading

admin

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Translate »