DOKTORI U SRBIJI ODBACUJU PACIJENTE KOJI NISU VAKCINISANI PROTIV PREHLADE!?

DOKTORI U SRBIJI ODBACUJU PACIJENTE KOJI NISU VAKCINISANI PROTIV PREHLADE!?

Večeras je Srbija pala pod opravdan šok nakon što se na društvenim mrežama pojavila fotografija na kojoj se jasno vidi da su doktori u Srbiji počeli ne samo da dele pacijente na vakcinisane i na one koji to nisu već i da ih udaljavaju iz klinika ili odeljenja pozivajući se na ,,nevidljivu” odluku vlade Srbije.

 

 

UKOLIKO ŽELITE DA DOĐETE DO SLOBODNIH, PROVERENIH I ZABRANJENIH INFORMACIJA, PRATITE REDAKCIJU NULTE TAČKE NA TELEGRAMU – ,,Nulta Tačka – Telegram kanal”

 

 

 

 

Naime kako se može videite na fotografiji koja je postavljena na socijalnim mrežama Dr Goran Janković specijaliste ginekologije i akušerstva potipsao je dokument za sada nepozantog pacijenta koji je verovatno sa namerom izbegao da fotografiše svoje ime iz straha da još gore prođe idući put kada dođe na pregled ili kontrolu kod pomenutog doktora.

Sporni deo ovog dokumenta jasno je vidljiv, u odeljku ,,anamneza” doktor navodi da pacijent nije vakcinisan (nije navedeno ni protiv čega nije vakcinisan). Dalje kako možete da vidite stoji da se na osnovu odluke vlade Republike Srbije otkazuje sav hladni program (sve hirurške (operativne) intervencije i druge invazivne procedure (biopsije, gastroskopije, kolonoskopije, koronarografije itd) koje nisu vitalno indikovane (spašavanje života pacijenta) ) do daljeg ukoliko pacijent nije vakcinisan.

 

 

 

 

 

 

 

 

Redakcija portala Nulta Tačka trenutno radi na pronalasku klinike za koju radi dotični Dr Goran Janković kao i na tome koja je to odluka vlade Republike Srbije na osnovu koje se nevakcinisani pacijenti udaljavaju sa kontrole ili pregleda ili konsultacije.

Ovo mora da stane, odmah!

 

 

 

Izvor:

 

nultatacka.rs

 2,119 total views,  2 views today

admin

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Translate »