Ljetni horoskop 2022 – Škorpion se fokusira na karijeru, Jarca čekaju avanture…

Ljetni horoskop 2022 – Škorpion se fokusira na karijeru, Jarca čekaju avanture…

Bikovi, ovog ljeta vas čeka sve ono u čemu najviše uživate – opuštanje i odmor. Ako ste u vezi, ljeto će biti odličan period za napredak vaše veze. Strijelci, više ćete biti fokusirani na druženje s prijateljima nego na romantični život. Ako ste sami, za vas je i bolje da ostane tako. Što god izaberete, klonite se manipulativnih osoba.

Ovan

Venera ulazi u vašu kuću ljubavi od 5. lipnja/juna do 8. studenog/novembra što znači da ćete imati vrlo uzbudljivo ljeto. Pripremite se za zaigrane, strastvene i romantične susrete, ali ne vjerujte svakome.

Početkom kolovoza/avgusta moguće su drame u vašim ljubavnim odnosima pa pripazite kako reagirate.

Odlično ćete se osjećati ovog ljeta zato se nemojte iznenaditi ako padnete osobe koje su uglavnom suprotno onome što inače birate. Opustite se i prepustite. Sredinom kolovoza/avgusta saznat ćete važne vijesti.

Zaobiđite: Rakove, Jarce i Ribe

Bik

Ovog ljeta vas čeka sve ono u čemu najviše uživate – opuštanje i odmor. Ako ste u vezi, ljeto će biti odličan period za napredak vaše veze.

To je također odlično vrijeme ako želite svoju drugu polovicu predstaviti roditeljima ili je čak povesti na obiteljsko druženje.

Ako niste u vezi, pažnju će vam privući osoba iz vašeg okruženja. U srpnju/julu vas očekuje moguća zaljubljenost s nekim s kim ste već neko vrijeme prijatelj. Budite otvoreni prema mogućnostima.

Zaobiđite: Lava, Vodenjaka i Ovna

Blizanci

Tijekom ljeta nećete tolerirati gluposti. To će vas osloboditi svih drama u ljubavnim odnosima. Bit ćete u zavodljivom raspoloženju, a u kolovozu/avgustu su mogući nesporazumi u odnosima.

Zaobiđite: Djevice, Ribe i Bikove

Rak

Dobre vijesti za osobe rođene u ovom znaku. Ovo ljeto je idealno ako trebate preboljeti bivšu ljubav. Zvijezde su savršeno postavljene, a Mars je u vašoj kući od 24. srpnja/jula do 8. kolovoza/avgusta, što znači da ćete biti privlačni suprotnom spolu.

Zato ne trošite uzalud svoje vrijeme i energiju na bivše već se usmjerite na novu sreću u svom životu.

Pazite da se ne zaljubite previše. Moguće su i romanse na poslu.

Zaobiđite: Vagu, Ovna i Blizance

Lav

Venera je gotovo cijelo ljeto u Lavu zato budite spremni na vruće pozive sa svih strana.

Ako već niste u vezi, bolje se nemojte vezati za nekoga u ovom razdoblju. Krajem kolovoza/avgusta moguć je iznenadan povratak osobe koja je „nestala“ iz vašeg života.

Zaobiđite: Škorpione, Bikove i Rakove

Djevica

Nažalost, ovo nije vaša godina za ljubav. S druge strane, vaša financijska situacija će se značajno popraviti. Ljetni flert mogao bi prerasti u nešto više u listopadu/oktobru ako ostanete smireni i ne budete dizali nervozu previše.

Krajem srpnja/jula i početkom kolovoza/avgusta imate više šansi za upoznavanje novih ljudi.

Zaobiđite: Strijelca, Blizance, Lava

Vaga

Moguće su romanse ovog ljeta, ali podignite svoje standarde. Otvorite oči i budite oprezni.

Vage u vezi mogle bi često dolaziti u sukobe zbog položaja zvijezda koje će vas činiti nervoznim. Potrebno vam je vrijeme da se posvetite sebi i odmarate.

Krajem kolovoza/avgusta vaša veza ući će u novu, stabilnu fazu kojoj ste i stremili.

Zaobiđite: Jarca, Rakove, Vagu

Škorpion

Vi ćete se ovog ljeta fokusirati više na karijeru nego na ljubav. Također bit ćete skloni romansi s nekim koga već znate. Neće vam biti prioritet upoznavanje novih ljudi.

Potreban vam je netko tko će vam biti dobar oslonac s obzirom na sve što trenutno prolazite u životu.

Ako ste u vezi, smislit ćete velike planove i to za sljedećih pet godina. Radite ono što osjećate, a krajem kolovoza/avgusta otvorit će vam se opcije za moguća vjenčanja i planiranje djeteta.

Zaobiđite: Vodenjaka, Lava, Vagu

Strijelac

Trenutno ste više fokusirani na druženje s prijateljima nego na romantični život. Ako ste sami, za vas je i bolje da ostane tako.

Što god izaberete, samo se klonite nekoga tko će biti manipulativan, pretjerano ljubomoran ili zahtjevan kada vi odlučite provoditi vrijeme sami sa svojim društvom.

Moguće su ljubavi i na godišnjem odmoru. Ako ostanete u vezi koja potraje i tijekom kolovoza/avgusta, budite oprezni. Krajem kolovoza/avgusta Venera kreće retrogradno što bi moglo rezultirati vašim ispadom ljubomore bez puno konkretnih razloga.

Zaobiđite: Ribe, Djevicu, Škorpiona

Jarac

Bit će ovo vrlo vruće ljeto za vas. Čeka vas hrpa avantura.

Krajem srpnja/jula i početkom kolovoza/avgusta mogli biste prolaziti kroz čudno razdoblje, kada ćete se osjećati i privlačno i usamljeno, što neće biti dobra kombinacija.

Oko 10. kolovoza/avgusta ćete se smiriti i razbistrit će vam se pogled na vaš odnos.

Zaobiđite: Ovna, Vagu, Strijelca

Vodenjak

Ovog ljeta dosadit će vam stara ljubav i željet ćete promjenu. Suprotnost bi vas ovih mjeseci zaista mogla privući.

Eksperimentirajte pa sami odlučite što vam odgovara.

Pun Mjesec krajem srpnja/jula dat će vam hrabrosti da naglo otputujete. Mogli biste otputovati i sami.

Zaobiđite: Bika, Škorpiona, Raka

Ribe

Ovog ljeta bit ćete odlično raspoloženi, romantični i zavodljivi.

Krajem srpnja/jula upoznat ćete nekoga. Bit ćete privlačni poput magneta suprotnom spolu, ali ćete biti razigrani i s lakoćom ih odbijati, jer ste svoje srce već rezervirali za nekog drugog.

Oko 10. kolovoza/avgusta osjetit ćete snažnu potrebu za sigurnom lukom. Moguće je da ćete upoznati nekoga za vrijeme volontiranja ili neke druge dobrotvorne aktivnosti.

Zaobiđite: Blizance, Strijelce, Vodenjake.

 

 

 

 

stil.kurir

Loading

admin

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Translate »