LANCET/NAUČNICI: DELTA INFEKCIJE POTPUNO VAKCINISANIH PROIZVODE 251 PUTA VIŠE VIRUSA

LANCET/NAUČNICI: DELTA INFEKCIJE POTPUNO VAKCINISANIH PROIZVODE 251 PUTA VIŠE VIRUSA

Lancet-ov preprint izričito kaže: „Virusno opterećenje probojnih slučajeva infekcije Delta varijantom bilo je 251 puta veće od onih slučajeva zaraženih starim sojevima otkrivenim u periodu mart-april 2020“. „Probojni slučaj“ je onaj koji se zarazi virusom nakon potpune vakcinacije. ⁃ TN Editor

Dok ublažava simptome infekcije, vakcina omogućava vakcinisanim pojedincima da nose neobično velika virusna opterećenja, a da se u početku ne razbole, potencijalno ih pretvarajući u presimptomatske super-prenosioce.

Ovaj fenomen može biti izvor šokantnih porasta infekcija nakon vakcinacije u visoko vakcinisanoj populaciji na globalnom nivou.

Autori rada, Chau et al, pokazali su veliki neuspeh vakcina i prenos infekcije pod strogo kontrolisanim okolnostima u bolničkoj izolaciji u Ho Ši Minu, Vijetnam.

Naučnici su proučavali zdravstvene radnike koji dve nedelje nisu mogli da napuste bolnicu. Podaci su pokazali da su potpuno vakcinisani radnici – otprilike dva meseca nakon dobijanja vakcine Oksford/AstraZeneca COVID-19 (AZD1222) – dobili, bili nosioci i verovatno preneli varijantu Delta svojim vakcinisanim kolegama.

Study: Fully Vaccinated Healthcare Workers Carry 251 Times Viral Load, Pose Threat to Unvaccinated Patients, Co-Workers | Europe Reloaded

Skoro sigurno su takođe preneli infekciju Delta na osetljive nevakcinisane ljude, uključujući i njihove pacijente. Sekvenciranje sojeva potvrdilo je da su radnici prenosili SARS-CoV-2 jedni na druge.

To je u skladu sa zapažanjima Farinholta i njegovih kolega u SAD-u, a u skladu sa komentarima direktora Centra za kontrolu i prevenciju bolesti, koji priznaju da vakcine protiv COVID-19 nisu uspele da zaustave prenos SARS-CoV-2.

Svetska zdravstvena organizacija je 11. februara navela efikasnost vakcine AZD1222 od 63,09% protiv razvoja simptomatske infekcije SARS-CoV-2. Zaključci Chau rada podržavaju upozorenja vodećih medicinskih stručnjaka da delimični, nesterilizujući imunitet od tri ozloglašeno „propuštajuće“ vakcine protiv COVID-19 omogućavaju prenos 251 puta višeg virusnog opterećenja SARS-CoV-2 u poređenju sa uzorcima iz doba pre vakcinacije u 2020 godini.

 

 

Dakle, imamo ključni deo zagonetke koji objašnjava zašto je izbijanje Delte tako strašno – potpuno vakcinisani učestvuju kao pacijenti sa COVID-19 i deluju kao moćni super-prenosioci infekcije u stilu tifusne Meri.

Vakcinisani pojedinci izbacuju koncentrisane virusne eksplozije u svoje zajednice i podstiču nove nalete COVID-a. Vakcinisani zdravstveni radnici gotovo sigurno inficiraju svoje saradnike i pacijente, nanoseći strašnu kolateralnu štetu.

Nastavak vakcinacije samo će pogoršati ovaj problem, posebno među lekarima na prvim linijama i medicinskim sestrama koje brinu o ugroženim pacijentima.

Zdravstveni sistemi trebalo bi odmah da odustanu od uslovljavanja vakcinacije, da uzmu oporavljene radnike od COVID-19 koji su snažno imuni na Deltu i da uzmu u obzir posledice svojih sadašnjih vakcinisanih zdravstvenih radnika kao potencijalnu pretnju visokorizičnim pacijentima i saradnicima.

PROČITAJTE- Danas u doba najveće cenzure u kojoj živimo, vi pored prilike da dobijete potrebne informacije imate i zadatak da što više ljudi obavestite o tome. Podelite ovaj članak sa vašim prijateljima, neka znaju da postoji način da dođu do potrebnih informacija.

Nulta Tačka/Technocracy News

 2,481 total views,  2 views today

admin

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Translate »