KRAJ KARIJERE ZBOG BOCKE?! SVJETSKI REKORDER U STATIČNOM RONJENJU NAKON VAKCINACIJE SOUČIO SE SA ZDRAVSTVENIM PROBLEMOM KOJI ĆE GA VJEROVATNO ZAUVIJEK ODVOJITI OD SPORTA

KRAJ KARIJERE ZBOG BOCKE?! SVJETSKI REKORDER U STATIČNOM RONJENJU NAKON VAKCINACIJE SOUČIO SE SA ZDRAVSTVENIM PROBLEMOM KOJI ĆE GA VJEROVATNO ZAUVIJEK ODVOJITI OD SPORTA

Florian Dagoury-ju, trenutno najboljem svetskom statičnom roniocu, dijagnostikovan miokarditis i perikarditis 40 dana nakon njegove druge doze Pfizer vakcine protiv Covid-a.

Florian Dagoury poznat je po tome što je zvanično zadržavao dah 10 minuta i 30 sekundi.

Elitni Freedriver, francuskog porekla sa sedištem u Tajlandu, doživio je značajno smanjenje svoje sposobnosti zadržavanja daha i otišao je kod kardiologa koji mu je rekao da je to uobičajena nuspojava vakcine protiv Covid-a proizvođača Pfizer.

Florian je svoje iskustvo podijelio sa svojim pratiocima na Instagram-u:

Miokarditis, perikarditis i trivijalna mitralna regurgitacija! Hvala Pfizer.

Samo želim podeliti svoje dosadno iskustvo nakon vakcinacije protiv Covid-a i možda imati neka svedočanstva i slične priče oko Freedivers-a. Da li ti je bolje?

Nakon moje druge doze primetio sam da mi je otkucaj srca bio mnogo veći od normalnog i da mi je kapacitet zadržavanja daha značajno smanjen. Tokom sna imam 65-70 otkucaja u minuti umesto 37-45 otkucaja u minuti. Tokom dana sada sam uvek preko 100 otkucaja u minuti umesto 65 otkucaja u minuti, čak i kada sednem i opustim se. Jednom sam čak dostigao 177 bpm dok sam večerao sa prijateljima !!!! 10 dana nakon primljene druge doze vakcine protiv covid-a, otišao sam kod kardiologa i on mi je rekao da je to uobičajna nuspojava Pfizer vakcine, nema razloga za brigu, samo se odmorite, proći će. 40 dana nakon 2. doze nisam imao napretka pa sam otišao kod drugog kardiologa i dijagnostifikovan mi je miokarditis, perikarditis i trivijalna mitralna regurgitacija! Što je u osnovi upala srčanih mišića uzrokovana imunološkim sistemom i nekim malim curenjem krvi iz zalistaka koji se više ne zatvaraju kako treba. Sada se borim da dostignem 8 minuta zadržavanja daha, 150 m dyn i čak imam snažnu potrebu za disanjem dok radim ronjenja od 40 metara. 30% manje na moje performanse ronjenja otprilike.

Moja prva misao i preporuka Freedivers-ima širom sveta je da odaberu vakcinu koja se radi na stari način kao Sputnik, Sinovac, Sinopharm itd… umesto tih novih mRNA vakcina.

Ehogram koji pokazuje oštećenje Florianovog srca:

Ova vest dolazi ubrzo nakon što su francuski teniser Jérémy Chardy i triatlonac Antoine Méchin bili primorani prekinuti sezonu nakon teške reakcije na vakcinu protiv Covid-a.

 1,684 total views,  2 views today

admin

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Translate »