KAKO ZNATI: Da li vas se bivša ljubav kad sjeti

KAKO ZNATI: Da li vas se bivša ljubav kad sjeti

OVAN

Pripadnici ovogaz naka nerado se prisjećaju osobe sa kojom su imali vezu. Bježe od tih sjećanja jer nije im jasno kako se njima moglo desiti da jedo toga i došlo. Ako sretnu bivšu ljubav, srce će im ubrzano zakucati, ali to neće pokazati.

BIK

Bikovi se rado jsete bivših ljubavi. Oni često utonu i razmišljanja što je sa tom osobom i dođu u iskušenje da se jave. Nostalgija je ono što za njih je česta pojava.

 

 

 

BLIZANCI

Prošlost: Blizanci se uvijek sjećaju svojih bivših i uvijek je to neko lijepo sjećanje, makar je prekd možda završio svađom. Ako vas sretnu na ulici sigurno će vam prići i pitati kako ste.

 

 

 

 RAK

Prošlost: Rakovi se jako dobro i često sjećaju svojih bivših. Ta sjećanja bude u njima uspomene, boli i tugu. Analiziraju zašto je došlo do prekida, ali nisu svjesni da su baš oni krivi za to.

 

 

 

LAV

Lavovi niakd neće zaboraviti osobe sa kojima su imali vezu. Oni vjerojatno imaju i dlaje neke kontakte sa njima, pa makar i površne. Uvijek žele da ostanu u lijepom sjećanju.

 

 

 

DJEVICA

Djevice često analiziraju svoje prošle veze, naročito ako su bile ostavljene. Pokušavaju saznati kako ta osoba živi bez njih jer misle da nitko osim njih nije dovoljno dobar.

 

 

 

VAGA

Vage ne žive u sjećanju, ali i ne zaboravljaju. Ako je prekid bio uz dogovor obje strane, tada će vas uvijek pozdraviti kad vas vidi. Ako je Vaga bila razočarana i prevarena, sigurno vas je izbrisala iz sjećanja.

 

 

 

 

ŠKORPION

Pripadnici ovogaz naka ne vole se vraćati ni u sjećanju u prošlost. Oni kreću dalje u osvajanja i budite sigurni da vas i sretnu, okrenut će glavu od vas.

 

 

 

STRIJELAC

Strijelci vole uspomene i sigurno neće zaboraviti nikoga. U većini slučajeva pokušat će sa vama održati prijateljski kontakt, ali se neće vraćati na staro.

 

 

 

JARAC

Tvrdoglavi Jarčevi analiziraju prvo sebe pa osobu  sa kojom su bili. Često se prisjećaju i kovaju planove i za osvetom, ali ipak se predomisle. Pripadnici ovoga znaka dugo  se sjećaju bivših i za njih se može reći nekad žive u nadi za pomirenjem.

 

 

 

VODENJAK

Vodenjaci vole i ne zaboravljaju bivše ljubavi. Sjetit će vas se uvijek uz neku pjesmu koja je bila vaša, sjetit će vas se ako i jedu vaše omiljeno jelo. Nikad neće okrenuti glavu od vas ako se slučano sretnete.

 

 

 

RIBE

Emotivne Ribe dugo žive i nakon prekida u sjećanju za bivšim partnerom. Teško to podnose i puno plaču. Neće željeti zbog svog ponosa sa vama kontakte, ali dugo će patiti.

 

 

 

 

 

AURA.BA

 1,888 total views,  2 views today

admin

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Translate »