Facebook bi vas zbog ovakvog naslova ugasio prije godinu dana! FAUČI sada priznao da vakcine protiv kOVID-a mogu da izazovu MIOKARDITIS (VIDEO)

Facebook bi vas zbog ovakvog naslova ugasio prije godinu dana! FAUČI sada priznao da vakcine protiv kOVID-a mogu da izazovu MIOKARDITIS (VIDEO)

Tokom intervjua u emisiji ABC „Ove nedelje“, dr Entoni Fauči je priznao da mRNA vakcine protiv Covid-19 mogu izazvati miokarditis.

Nakon meseci odbacivanja ili umanjivanja zabrinutosti oko potencijalnih neželjenih efekata eksperimentalnih ‘vakcina’, bivši zdravstveni guru predsednika Bajdena sada kaže da postoji rizik od miokarditisa, posebno kod mladih muškaraca.

TGP izveštava: Tokom intervjua, Fauči je zamoljen da razgovara o nedavnom porastu slučajeva COVID-19 i tekućoj akciji vakcinacije.

 

 

Govoreći o bezbednosti vakcina protiv COVID-19, Fauči je rekao: „Opet, imamo iskustva sa ovom vrstom vakcine u milijardama ljudi. To je bezbedna vakcina. Naravno, sa mRNK, postoji veoma, veoma, veoma mali rizik, posebno kod mladih muškaraca, od dobijanja miokarditisa.

 

Međutim, Fauci je brzo dopunio svoje priznanje poređenjem: „Ali ako pogledate rizik od miokarditisa od samog COVID-a, on je veći od rizika od vakcine.

Pet dana pre najveće kampanje vakcinacije u istoriji zemlje, dr Entoni Fauči je pozvao Amerikance da veruju vakcinama i nauci. On je tvrdio da su vakcine„ odraz izvanrednog naučnog napretka i ne ugrožavaju bezbednost”

 

 FAUČI sada priznao da vackine protiv COVID-a mogu da izazovu MIOKARDIRIS (VIDEO)

 

Studija iz Izraela otkrila je da „nije bilo povećanja incidencije miokarditisa i perikarditisa“ kod nevakcinisanih odraslih osoba koje su imale infekciju COVID-19 .

Ovo je u suprotnosti sa Faucijevom izjavom i nalazima ranijih studija koje su sugerisale da možda postoji veza između upale srca i infekcija koronavirusom.

U studiji objavljenoj u Journal of Clinical Medicine , istraživači su zaključili da „nema povećanja incidence miokarditisa i perikarditisa kod pacijenata koji su se oporavili od COVID-19 u poređenju sa neinficiranim podudarnim kontrolama“.

 

 

NultaTačka

 452 total views,  2 views today

admin

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Translate »