Bill Gates planira “Pandemiju 2”, zajedno s novim vakcinama koje se daju iz “malog flastera”

Bill Gates planira “Pandemiju 2”, zajedno s novim vakcinama koje se daju iz “malog flastera”

Reket oko cjepiva gubi na snazi, pa je eugeničar milijarder Bill Gates smislio novi dizajn cjepiva koji uključuje “mali flaster” koji se stavlja na kožu osobe.

U nedavnom pojavljivanju na CNBC TV18 u Indiji, Gates je upitan o budućnosti proizvodnje cjepiva kroz njegove oči, na temelju trenutnog stanja tehnološkog i zdravstvenog napretka. Evo što je rekao:

“Za sva ta cjepiva osiguravamo da ima dovoljno kapaciteta, da postoji konkurencija kako bi cijene nastavile padati. I imat ćemo nova cjepiva. Imat ćemo cjepivo protiv TBC-a [tuberkuloze], cjepivo protiv malarije, cjepivo protiv HIV-a.”

 

Gates - Cjepivo za djecju paralizu

 

Gates je nastavio brbljajući o “cjepivima” protiv koronavirusa Wuhan (COVID-19) koja su pokrenuta kroz operaciju Warp Speed, objašnjavajući da za sljedeću pandemiju “moramo učiniti da imaju dulje trajanje, veću pokrivenost”.

“I promijenit ćemo, umjesto igle, koristiti mali flaster”, dodao je Gates o novosmišljenoj tehnologiji.

Bilo iz igle ili iz flastera, otrov je i dalje otrov, važno je napomenuti. Ubrizgani otrov je nedvojbeno gori jer zaobilazi prirodne obrambene mehanizme tijela, ali sigurno je Gates mislio i na to, pa će flastere učiniti jednako, ili možda više, toksičnima od svojih pandana iglama.

 

Gates također želi promijeniti “hranu”.

U budućnosti Gates također želi oduzeti farmerima mogućnost uzgoja vlastite hrane. Na nedavnom COP28 sastanku elitističkih globalista, Gates je otkrio strategiju koja uključuje korištenje “inovacije za apsolutno rješavanje tog problema”.

U jednom trenutku, Gates je zapravo upotrijebio izraz “Pandemija 2” da bi opisao još jedan budući događaj sličan COVID-u koji se on i njegovi partneri već spremaju kapitalizirati svojim najnovijim biotehnološkim razvojem.

 

Usput, jeste li znali da latinski prijevod “Cor” i “ona”, dva dijela riječi “corona” za koronavirus, znači “srčani udar?” Ovo sigurno nije slučajnost jer su mnogi od onih koji su uzimali koronske injekcije pretrpjeli srčani udar ili neki drugi oblik srčane bolesti.

Prema M. Wingeru sa 100percentfedup.com, Gates je “poput lošije verzije Anthonyja Faucija”.

“Pretpostavljam da ćemo ga nazvati najnepovjerljivijim američkim liječnikom”, dodao je Winger. “U svakom slučaju, Gates je opet u tome.”

“Bill Gates bi trebao biti uhićen za zločine protiv čovječnosti… za početak”, napisao je jedan ljutiti komentator o ovom najnovijem razvoju događaja.

“Kloni se ‘medicine’”, napisao je drugi o tome kako je zapadnjački model “zdravstva” farsa velike farmacije koja propagira otrove koje proizvode ljudi poput Gatesa i njegovih prijatelja.

“Baš nevjerojatno”, rekao je drugi. – Zašto još nije u zatvoru?

Je li na pomolu nova pandemija, zahvaljujući Bill Gatesu?

 774 total views,  6 views today

admin

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Translate »