Ova studija razotkriva svjetsku zavjeru! CO2 ne izaziva “Klimatske promjene”

Ova studija razotkriva svjetsku zavjeru! CO2 ne izaziva “Klimatske promjene”

Grupa vodećih klimatskih naučnika izdala je upozorenje vladama i javnosti nakon sprovođenja studije koja razotkriva globalističku agendu protiv ugljenika.

Tri naučnika, uključujući i svetski poznatog profesora atmosfere Ji Huanga sa kanadskog univerziteta Mekgil, objavili su studiju koja pokazuje da ugljen-dioksid ne izaziva takozvanu „klimatsku krizu“.

Oni su analizirali podatke koji se često koriste za promovisanje „Net Zero“ agende Svetskog ekonomskog foruma (WEF).

Međutim, čak i nakon što su u svojim proračunima udvostručili trenutnu količinu atmosferskog ugljen-dioksida (CO 2 ), naučnici su otkrili da su brojke koje se navode o uticaju na „globalno zagrevanje“ preuveličane za najmanje 40 procenata.

Pored toga, otkrili su da CO 2 nije sposoban da zagreje atmosferu iznad nivoa koji je već prošao u predindustrijskom dobu.

„Transmisivnost u centru opsega CO 2 je nepromenjena povećanjem CO 2 pošto je apsorpcija već zasićena“, primećuju oni.

Nalazi studije uništavaju „uređenu“ nauku o klimi koja podržava kolektivističku „Net Zero“ agendu WEF-a i njegovih saveznika.

Kao što je Nulta Tačka i pisala ranije , ugljen-dioksid sve više demonizuju korporativne elite, zvaničnici globalističke vlade, WEF, Ujedinjene nacije (UN), Svetska zdravstvena organizacija (SZO i druge neizabrane birokrate).

Da bi se ispunili ciljevi „Net Zero“ agende, od pripadnika opšte javnosti će se očekivati da drastično smanje kvalitet svog života dok plaćaju za velika povećanja poreza kako bi pokrili troškove šeme .

 Nova studija razotkriva globalnu zaveru! CO2 ne izaziva “Klimatske promene”

Žrtve koje promovišu WEF i UN uključuju zabranu posedovanja privatnih automobila , ograničenja putovanja , eliminaciju većine poljoprivredne industrije , zamenu mesa i mlečnih proizvoda „hranom“ uzgojenom u laboratoriji i insekata , i uvođenje digitalnih identifikacionih dokumenata , CBDC , „ društva bez gotovine “ i ograničenja privatnosti .

Šef UN-a Antonio Gutereš čak očekuje da će javnost početi da živi u kolibama od blata kako bi ispunila ciljeve „Net Zero“.

Jedna ideja koju često promiču članovi WEF-a je masovna globalna depopulacija .

Kako smo pisali ranije , jedan član WEF-a je nedavno sugerisao da bi smanjenje svetske populacije za 90 odsto „pomogalo” globalistima da ispune svoje ciljeve „Net Zero”.

Naravno, ova ograničenja će se odnositi samo na širu javnost, a ne na moćne elite kojima su potrebni privatni avioni da bi „ spasili planetu “.

U međuvremenu, korporativni mediji će verovatno ignorisati nalaze iz revolucionarne studije.

Verovatnije je da će neki aktivisti „novinari” i naučnici možda tražiti da se novi rad povuče.

Za sada ga objavljuje Američko meteorološko društvo u svom recenziranom časopisu Climate .

Međutim, naučnici nisu samo razotkrili narativ o „globalnom zagrevanju“ protiv ugljenika.

Još jedno senzacionalno otkriće je da viši nivoi CO 2 zapravo hlade Antarktik.

Ništa od ovoga neće biti iznenađenje za redovne čitaoce jer se čini da je potvrđeno zapažanjima da je region pokazao „skoro nepostojeće zagrevanje“ tokom poslednjih 70 godina.

 

Studija:

https://journals.ametsoc.org/view/journals/clim/36/18/JCLI-D-22-0708.1.xml

NultaTačka

Loading

admin

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Translate »