AUSTRALIJA ŠIRI ISTRAGU PROTIV ĐOKOVIĆA! PRIJETI MU GODINU DANA ZATVORA

AUSTRALIJA ŠIRI ISTRAGU PROTIV ĐOKOVIĆA! PRIJETI MU GODINU DANA ZATVORA

Kao da nema kraja agoniji Novaka Đokovića. Najbolji na svetu je sinoć objavio zvanično saopštenje u kojem je objasnio detalje oko testa na koronavirus, kao i celokupne situacije, a sada su stigle nove informacije iz Australije po kojima bi navodno, prema tamošnjem zakonu Srbin mogao da dobije kaznu zatvora od godinu dana!

Ukoliko se utvrdi da je Đoković izneo lažne tvrdnje u svojoj aplikaciji za vizu mogao bi se suočiti sa kaznom od 12 meseci zatvora, potvrdilo je australijsko ministarstvo unutrašnjih poslova, a preneo Sky news.

Novak je danas odradio novi trening na „Rod Lejver“ areni, a iz kancelarije ministra za imigraciju Aleksa Hoka još uvek nije bilo novosti da li će Srbin biti vraćen u svoju zemlju, a ako je verovati australijskim novinarima, a ni danas se ništa bitno neće desiti kada je ova stvar u pitanju.

Kako su preneli mediji, istraga protiv Đokovića se definitivno širi kako bi uključila i njegovo kršenje uslova izolacije u Srbiji, kao i netačne tvrdnje u obrascu za prijavu putovanja i nedoslednosti u datumu njegovog testa na koronavirus.

 

 

 

AUSTRALIJA NE ODUSTAJE! ŠIRE ISTRAGU PROTIV NOVAKA! PRETI MU GODINU DANA ZATVORA

 

 

Takođe, australijski mediji su preneli i da bi ministra za imigraciju Aleksa Hoka sada mogao da razmisli o tome da li će Novaku da ukine vezu.

Đoković je u objavi na Instagramu priznao grešku što je dao intervju za „L’Ekip“ dan nakon dobijanja negativnog testa, za koji je istakao da je dobio 17. decembra, ističući da je prethodno 16. decembra bio negativan.

– Što se tiče detalja oko putne deklaracije nju je popunio moj tim, u moje ime, kao što sam već rekao imigracionim službenicima po dolasku u Australiju. Moj agent se iskreno izvinjava za administrativnu grešku, označio je pogrešnu stavku o mojim putovanjima pre dolaska u Australiju. To je bila ljudska greška i svakako ne namerna. Živimo u izazovnim vremenima, u globalnoj pandemiji i ponekad greške mogu da se dese. Danas je moj tim dostavio dodatne informacije Vladi Australije kako bi se to pitanje razjasnilo i rešilo – naveo je, između ostalog, prvi reket sveta u zvaničnom saopštenju.

NultaTačka/mediji/SrbinInfo

 2,273 total views,  2 views today

admin

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Translate »