IZUMITELJ mRNA BOCKE, DR ROBERT MALONE UPOZORAVA NA SUPERVIRUS U KINI UZROKOVAN MUTACIJAMA ZBOG MASOVNE VAKCINACIJE

IZUMITELJ mRNA BOCKE, DR ROBERT MALONE UPOZORAVA NA SUPERVIRUS U KINI UZROKOVAN MUTACIJAMA ZBOG MASOVNE VAKCINACIJE

Dr Robert Maloun, pronalazač mRNA vakcina, pojavio se u Ratnoj sobi, Stevea Bannona gde je upozorio na supervirus “hemoragične groznice nalik eboli” koji dolazi iz komunističke Kine za koji veruje da bi mogao da bude uzrokovan mutacijama koje proističu iz masovne vakcinacije.

Dr Maloun je objasnio da će „vakcinacija u pandemiji pokrenuti razvoj mutanata koji su pobegli koji su otporni na vakcinaciju“, dodajući da je kampanja masovne vakcinacije Komunističke partije Kine (KPK) „odrazila kampanju zapadnog sveta i da je rezultirala savršenu oluju okruženja za razvoj super virusa.”

„Oni koriste jezik da je ovo virus hemoragijske groznice. Ako je to slučaj, onda bi bilo veoma čudno da je to nešto što bi bilo uzrokovano koronavirusom. Ta terminologija se obično koristi za viruse u porodici Marburg i Ebola“, rekao je on.

The false claim that the fully-approved Pfizer vaccine lacks liability  protection - The Washington Post

„Dakle, ovo je nešto čega se mnogi ljudi plaše, a to je razvoj virusa hemoragične groznice nalik eboli koji se brzo širi. Ali nemamo saznanja da li se to ovde dešava ili ne“, nastavio je dr Meloun.

Dr Maloun je naglasio da bi slanje sportista u Kinu na Olimpijske igre 2022. bilo „ludilo“, dodajući da „nema sumnje da nisu spustili zavesu na međunarodna putovanja kada su znali da SARS-Cov-2 prodire kroz Vuhan.”

„Ostavili su mesto otvorenim do kraja kineske Nove godine, kada svi u Kini putuju unaokolo, i pustili su stanovništvo da putuje u Sjedinjene Države i na zapad“, rekao je dr Meloun.

„Imamo posla sa skitničkim režimom koji napada svoju populaciju, nema etiku, a ipak imamo Blackrock koji aktivno sarađuje sa njima, a oni koriste vaš novac da to urade. Oni koriste vaš novac preko investicionih fondova da korumpiraju svet upravo sada i aktivno se angažuju sa KPK. To mora da prestane“, nastavio je on.

 

 

 

Nulta Tačka/InfoWars

 1,971 total views,  2 views today

admin

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Translate »