10 stvari koje vas očekuju u listopadu/oktobru

10 stvari koje vas očekuju u listopadu/oktobru

Listopad/oktobar je mjesec prepun izazova, ali 10. mjesec po redu u 2020. godini može nam otvoriti vrata za novi životni početak! Tu je utjecaj retrogradnog Marsa, a 13.10. Marsu se pridružuje i retrogradni Merkur koji donosi dodatne prepreke i izazove. Očekuju nas dva puna Mjeseca, 01. i 31.10. Saznajte koji datumi u listopadu/oktobru su ključni i što vam sve planete donose do kraja mjeseca!

Listopad/oktobar je mjesec prepun izazova, ali 10. mjesec po redu u 2020. godini može nam otvoriti vrata za novi životni početak!

Zamislite avion koji se sprema za slijetanje. Moramo vezati pojaseve i pripremiti se za nekoliko turbulencija dok avion polako počinje usporavati i spuštati se.

Baš takav će biti i 10. mjesec.

Postoji uzbuđenje što se približavamo kraju godine, ali istovremeno se javlja strepnja zbog stvari koje mogu krenuti po zlu. Iako ćemo ovog mjeseca osjetiti nekoliko turbulencija, na kraju ćemo ipak stići na željeno odredište.

U zvijezdama je zapisano da se sada svi pripremimo da završimo jedan karmički ciklus. Tek tada nas očekuje energija pročišćenja koja će nas naučiti što trebamo sačuvati, a što otpustiti.

Baš kao što avion pri slijetanju usporava, tako ćemo se i mi u 10. mjesecu usporiti pod utjecajem retrogradnog Marsa. Također, 13.10. Marsu se pridružuje i retrogradni Merkur koji donosi dodatne prepreke i izazove. Očekuju nas dva puna Mjeseca, 01. i 31.10..

Saznajte koji datumi u listopadu/oktobru su ključni i što vam sve planete donose do kraja mjeseca:

Oktobar - mesec romansi, velikih ljubavi i strasti! | Edukacija

01.10. – Pun Mjesec u znaku Ovna

Ovnom vlada planet Mars pa ćemo osjetiti snažne vibracije crvene planete. Ovaj pun Mjesec donosi nam puno noviteta u život i moguće je da će mnogi zbog naglih promjena biti uznemireni i uplašeni.

Kakve god emocije osjećate, potrudite se da svaka od njih izađe na površinu kako biste ih se jednom zauvijek oslobodili. Ovo je snažna energija za pročišćavanje, posebno na kolektivnoj razini. Više o punom Mjesecu 01.10. pročitajte OVDJE.

03.10. – Konjunkcija Mars – Erida

Erida je boginja razdora, konflikta i zalaže se za povratak osobne moći. Poruka ovog aspekta je da budete oprezni prije svake odluke kako kasnije ne biste zažalili.

Na kolektivnoj razini, ovu energiju možemo vidjeti kao potrebu da se založimo za svoja prava i ono u što vjerujemo.

04.10. – Pluton u direktnom hodu

Pluton je u retrogradnoj fazi od 24.04.2020. godine, ali u 10. mjesecu postaje direktan. Moguće je da ćemo se u mislima vratiti na događaje iz 04. mjeseca.

Završavamo stare projekte i saznajemo nove ključne informacije.

06.10. – Mars je najbliži Zemlji

Bit ćemo svjedoci još moćnije energije ove crvene planete, jer se početkom 10. mjeseca približava planeti Zemlji.

Mars može donijeti povećanu napetost, ali i pojačanu strast.

09.10. – Kvadrat Marsa i Plutona

Ovo je period kada dolazi do zloupotrebe moći, sukoba mišljenja i prijevara.

Aspekt nas potiče da se izborimo za ono što zaslužujemo.

13.10. – Retrogradni Merkur

Merkur je retrogradan u znaku Škorpiona. Odgovori i rješenja kriju se unutar nas, zato je važno u ovom periodu osluškivati unutrašnji glas i pratiti znakove intuicije.

Komunikacija može biti narušena, zato mjerite riječi prije nego što nešto izgovorite.

16.10. – Supermlad Mjesec u Vagi

Poziva nas da se fokusiramo na ravnotežu. Pojačava se kreativna energija i lako ćemo pronaći nove i vrijedne načine kako da pristupimo životu i promjenama koje nas očekuju.

Više se ne vraćamo na staro, već prihvaćamo i učimo od svake promjene koju nam život donosi.

17.10. – Sunce i zvijezda Arcturus

Još uvijek pod utjecajem mladog Mjeseca imamo Sunce koje se poravnava sa zvijezdom Arcturus. Vjeruje se da je Arcturus dom visoko inteligentnih bića više svijesti.

Na ovaj dan možemo iskoristiti iscjeljujuću i pokretačku energiju ove zvijezde. Ova plava energija može nam podići vibracije srca, povećati intuiciju i podsjetiti nas na našu međusobnu povezanost i čitav svemir.

22.10. – Vladavina Škorpiona

Napuštamo zračni znak Vage i ulazimo u vodeni znak Škorpiona. Sezona Škorpiona se smatra točkom ponovnog rađanja u astrologiji.

Oslobađamo se i dopuštamo sebi da se preporodimo dok se probijamo kroz posljednje sezone astrološkog točka.

31.10. – Noć vještica i pun Mjesec u Biku

Noć vještica je, a mi imamo pun Mjesec! Kako je ovo drugi puni mjesec u 10. mjesecu, naziva se plavi Mjesec i predstavlja rijetku pojavu. Ovaj plavi Mjesec pojačat će duhovne energije koje su već prisutne u ovo doba godine.

Osjetit ćemo se povezano sa svojom intuicijom i psihičkim sposobnostima. Oko ovog punog Mjeseca također ima neke turbulentne energije. Kako je Uran, planet iznenađenja, aktivan u ovom trenutku, možda ćemo dobiti neke šokantne vijesti ili informacije koje nam otkrivaju da smo bili upleteni u veliku iluziju.

 

 

 

 

lovesensa.rs

atma.hr

Loading

admin

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Translate »