Horoskop po danima za period od 29.09. do 04.10.

Horoskop po danima za period od 29.09. do 04.10.

Danas, 29.09., trigon Venere i Marsa daje jednu vatrenu emociju, sve nesporazume ili blokade sada možete nadvladati i uspostaviti sklad i harmoniju. Svi horoskopski znakovi imaju dobru mogućnost i sreću u ljubavi, a najviše Lavovi i Ovnovi pa ostali redom.

UTORAK, 29.09.

Ovim danom vlada Mars koji tranzitira retrogradno i pravi kvadrat sa Saturnom i Plutonom pa je energija dana dosta dinamična i teška. Odličan aspekt je danas, trigon Venere i Marsa, koji može ublažiti ovu tešku energiju pa poslovno možete imati bitne akcije, suradnje, dogovaranja, skladne poslovne odnose. Odlično je da se sve poveže i umreži poslovno da bi vam došlo do veće uspješnosti i zarade.

Emotivno i privatno ovaj aspekt daje jednu vatrenu emociju pa ako ste ranije imali nekih nesporazuma ili blokada sada možete sve to nadvladati i uspostaviti sklad i harmoniju, kako u bliskim odnosima tako i šire. Vi ste dočekali svojih pet minuta i možete slobodno pokazati strasti . Svi horoskopski znakovi imaju dobru mogućnost i sreću u ljubavi, a najviše Lavovi i Ovnovi pa ostali redom.

Spori i dugo čekani Saturn kreće direktno pa sve što je bilo blokirano, sporo, na čekanju, se pokreće i situacije dobivaju svoj tok koji je sigurniji. Zatim Mjesec pravi sekstil s Uranom što vam daje da možete svoje neke misli i ideje sprovesti u djela bez većih napora.

Znači Imamo Saturn u kvadratu s Marsom koji će trajati i donositi distancu i hlađenje odnosa, bilo emotivnih bilo poslovnih, dok s druge strane Venera i Mars pokreću strast pa se priklonite ovom pozitivnom aspektu. Moguće je da se neke veze, koje od ranije već duži period nisu dobre, završe na vrlo neugodan način. Potrudite se da nadvladate nesklad i svađe.

 

NAJBOLJI MESEC U 2020. GODINI! Ove horoskopske znakove čeka OKTOBAR kao iz  snova

 

 

SRIJEDA, 30.09.

Dan pred nama je Merkurovske energije pa kako je on u Škorpionu, pun je oštrine, dubine, prodornosti. Pravi opoziciju s Uranom i bavi se prikupljanjem uvida, informacija za naredno djelovanje. Zatim Mjesec pravi sekstil s Jupiterom konjunkciju s Neptunom i sekstil sa Saturnom i Plutonom, što nam donosi jedan bolji dan opuštenost i nekim osobama dobitke, poklone i slavlja.

Ovi aspekti donose lijepu intuiciju, mogućnost za financijsko napredovanje, sigurnost i osjećaj kako da se postavite u određenim situacijama, uz pomoć intuicije točno znate što trebate učiniti. Prihvaćanje odgovornosti i moć prilagođavanja raznim situacijama je vrlo ispoljena. Dan je vrlo povoljan i za ostale stvari pa ako nešto trebate napraviti najbolje da to danas učinite jer su energije dana odlične za uspjeh.

 

 

 

ČETVRTAK, 01.10.

Četvrtak je dan Jupitera koji širi dobru energiju, a zatim Mjesec prelazi u Ovna što će nam davati više optimizma, energije, a kako je danas pun Mjesec, onda se treba baviti važnim stvarima i truditi se da ne budete ishitreni.

Svi možemo očekivati emotivnu nestabilnost, pojačane strasti i ishitrena reagiranja na mnoge stvari. Disbalans najviše može pokrenuti vatrene i zračne znake pa se pazite na vaše ponašanje, emocije, da ne dođe do konfliktnih situacija. Kako je vladavina Vage predviđena za ljubav, djecu, vjenčanja, rođenje, zaruke i ljubav, sada neka se događaju.

 

 

 

 

PETAK, 02.10.

Petak je dan Venere koja u večernjim satima prelazi iz vatrenog Lava u smjernu i razumnu Djevicu i bit će sve do 28.10. u Djevici. Zatim Mjesec pravi kvadrat s Jupiterom pa treba paziti kakve financijske transakcije radite, jer se mogu dogoditi pogrešna ulaganja i troškovi. Moguće je da vaš optimizam malo splasne, a polet se pretvori u neku dokolicu.

Venera iz Djevice ne daje dobar osjećaj za druge ljude, za ljubav i voljenu osobu. Sitničavost i sklonost kritikama sada će biti izraženi aspekti dok Venera tranzitira kroz Djevicu. Generalno gledano, ovaj dan može proći u raznim komunikacijama i pričama.

SUBOTA, 03.10.

Subota je dan Saturna što ne znači da će biti loš dan. Mjesec pravi konjunkciju s Marsom i kvadrat s Plutonom, što daje napetost i ishitrene reakcije pa mnoge osobe mogu pokrenuti rasprave gdje upadaju u konfliktne situacije i žestoke svađe. Najbolje bi bilo ako osjetite takvu potrebu da tu energiju potrošite na fizički rad ili rekreaciju.

Izbjegavajte istjerivanje pravde i nekontroliran bijes. Zatim Mjesec pravi kvadrat sa Saturnom i stiže vas kazna za neke vaše lošije reakcije, zahlađenje i distancirane emocije . Sada niste u stanju baviti se problemima, brigama i nekim stvarima koje zahtijevaju odgovornost.

Zatim Mjesec ulazi u Bika što vam može dati lakše energije posebno kada napravi trigon s Venerom pa možete navečer razriješiti ili ublažiti prethodne emotivne nesuglasice i konflikte. Provedite večer s dragim osobama, družite se, lijepo se uskladite s voljenom osobom i postignite lijepu harmoniju.

 

 

 

 

NEDJELJA, 04.10

Nedjelja je dan Sunca koje tranzitira kroz Vagu dajući nam lijepe emotivne, partnerske i harmonične odnose. Zatim Mjesec iz Bika pravi opoziciju sa Merkurom iz Škorpiona pa je dosta komplicirano i neusklađeno razmišljanje o osjećajima. Blago rastrojstvo je prisutno pa vam nije jasno što hoćete i kako hoćete, čas bi jedno, a čas nešto sasvim drugo.

Na ovaj dan se ne preporučuje da nešto važno komunicirate niti da se dogovarate. Jednostavno nije povoljan dan za to. Zatim poslije pola godine Pluton kreće direktno, što ne mora odmah dati neke efekte, a sigurno je da u narednim danima može dati neka duboka poniranja u sebe i neke duboke stvari koje će se prilagoditi i povezati, što ranije nije moglo.

Zatim Mjesec pravi konjunkciju s Uranom, što je dosta nemiran aspekt. Moguća je emotivna uznemirenost, nervoza, nestrpljivost pa ne donosite iznenada odluke i ne pokrećite ništa novo. Moguće je da dobijete neke nove vizije i ideje, ali ipak ih dobro razradite ili razmislite je li pametno i svrsishodno da ih primijenite.

Sretno u svemu!

 

 

 

 

 

Željka Knežević

Loading

admin

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Translate »