ŽRTVA PROTESTA U NJEMAČKOJ! MUŠKARAC PREMINUO NAKON ŠTO GA JE PRIVELA BERLINSKA POLICIJA!

ŽRTVA PROTESTA U NJEMAČKOJ! MUŠKARAC PREMINUO NAKON ŠTO GA JE PRIVELA BERLINSKA POLICIJA!

Berlin (Nulta Tačka)- Berlinska policija saopštila je da je 49-godišnji muškarac preminuo nakon što su ga policajci pritvorili u nedelju za vreme protesta protiv kovid mera.

 

 

 

Policija je u jutros objavila da se muškarac žalio za trnce u ruci i grudima dok su policajci proveravali njegovu ličnu kartu u glavnom gradu gde se desetine hilada demonstranata okupilo uprkos službenoj zabrani demonstracija.

Kako javljaju iz policije, policajci su pružili prvu pomoć muškarcu sve dok nije stigla hitna pomoć koja ga je prebacila u bolnicu gde je kasnije preminuo.

 

 

 

Oko 600 ljudi privedeno je tokom demonstracija, u kojima je došlo do izbijanja nasilja koje je započela policija koja je tukla i žene i starije građane.

Portparolka policije rekla je da vlasti još uvek pokušavaju da utvrde koliko je demonstranta i policajaca povređeno tokom protesta.

Među povređenima je i Joerg Reichel, šef nemačkog sindikata novinara. Reichela su demonstranti skinuli sa bicikla, pretukli i šutirali izveštava berlinski dnevnih Tagesspiegel.

 

 

Corona-Protest in Berlin: Polizei führt Attila Hildmann ab - n-tv.de

 

Nemačke je do sada ublažila pojedine mere koje su bile na snazi u toku vrhunca histerije ali i dalje postoje obaveze nošenja maski u zatvorenom prostoru i prezentovanje negativnih testova ili potvrda o vakcinaciji.

 

Corona-Demo in Berlin: Protestiert, gestoppt, kritisiert | tagesschau.de

 

nultatacka.rs

 

 1,899 total views,  2 views today

admin

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Translate »