Ženski horoskop od 15.03. do 21.03. – Potpuni uspjeh za Djevice, napeto na poslu za Vodenjake

Ženski horoskop od 15.03. do 21.03. – Potpuni uspjeh za Djevice, napeto na poslu za Vodenjake

Astrolozi preporučuju ženama Rakovima da ovaj tjedan energiju usmjere u nova znanja i iskustva. Energija zvijezda i planeta bit će povoljna za provedbu odvažnih planova i ideja. Ovaj tjedan u ožujku/martu neće biti najlakši za žene Strijelce, ali pozitivan stav, samopouzdanje i želja za promjenom života nabolje postat će pratitelji uspjeha.

Sredina ožujka/marta za mnoge će biti vrijeme proboja i dostizanja novih visina. Astrolozi preporučuju predstavnicama horoskopskih znakova da puste proljeće u svoja srca kako bi sljedeći tjedan proveli u dobrom raspoloženju. Preporuke stručnjaka pomoći će vam da povećate samopouzdanje i da izbjegnete moguće nevolje.

Žena Ovan

Damama ovog znaka, ovaj tjedan ožujka/marta donijet će nove pobjede, ali zato je važno ostati u potpunom mirnom miru. Astrolozi preporučuju da radite na sebi kako emocije ne bi postale kamen spoticanja za unošenje pozitivnih promjena i događaja u život.

Ženama ovog znaka važno je izbjegavati sukobe i sastanke s negativno nastrojenim ljudima kako ne bi prihvatile njihov bijes i agresiju.

Žena Bik

Ovaj tjedan ožujka/marta bit će uspješan za dame ovog znaka ako ne zanemare intuiciju. Zahvaljujući unutarnjem glasu, moći će se održati dobra sreća i izbjeći dosadne nevolje.

Na poslu i u osobnom životu imat će uspjeha oni koji su sigurni u sebe i koji nisu navikli slijediti tuđe savjete. Emocije treba držati pod kontrolom.

ᐈ Peekaboo stock pictures, Royalty Free happyness images | download on  Depositphotos®

Žena Blizanac

Ženama Blizancima ovog tjedna astrolozi preporučuju odustajanje od žurbe i da promišljeno rade na važnim pitanjima. Energija zvijezda i planeta neće ometati privlačenje ljubavi i sreće ako odustanete od trenutnih hirova i ponašate se racionalno.

Izbjegavanje pretjerane potrošnje pomoći će damama da ubrzo sakupe potreban iznos za  dugo očekivanu kupnju.

Žena Rak

Astrolozi preporučuju ženama Rakovima da ovaj tjedan energiju usmjere u nova znanja i iskustva. Energija zvijezda i planeta bit će povoljna za provedbu odvažnih planova i ideja.

Podršku vam može pružiti obitelj i voljene osobe. Njihova briga i pažnja pomoći će u održavanju dobrog raspoloženja.

Žena Lav

Astrolozi preporučuju Lavicama da se napune pozitivnom energijom kako ne bi propustile obećavajuće prilike. Lavice će ovaj tjedan moći pronaći izvor prihoda i nadopuniti ušteđevinu, ako ne oklijevaju i ne boje se nepoznatog.

Njihovo znanje i vještine bit će dovoljni, što znači da ne trebate sumnjati u svoje sposobnosti. Sreća će vam se nasmiješiti u osobnom životu ako sve svoje vrijeme ne provodite u poslu.

Žena Djevica

Djevice će dobiti ovog tjedna vjetar u leđa, što znači da će svaki posao biti uspješan. Astrolozi napominju da se od ponedjeljka do srijede možete sigurno baviti financijskim transakcijama, a drugu polovicu tjedna najbolje je posvetiti dovršavanju tekućih poslova i odmoru.

Sreća u osobnom životu pratit će one koji se ne boje pokazati osjećaje.

Žena Vaga

Astrolozi Vagama preporučuju da tjedan započnu s pozitivnim afirmacijama kako bi se napunili energijom optimizma. Dobro raspoloženje bit će pratilac uspjeha i neće vam dopustiti da odustanete kad se suočite s poteškoćama na putu do osobne sreće.

U drugoj polovici tjedna događaji će se brzo razvijati, a za dame ovog Znaka važno je da budu smirene kako ne bi činile ishitrene postupke.

 

 

Žena Škorpion

Treći tjedan ožujka/marta bit će uspješan za Škorpione. Ovo će vrijeme biti uspješno i za osvajanje novih visina u poslovnom okruženju i za stjecanje osobne sreće.

Astrolozi preporučuju damama Škorpionima da preuzmu sudbinu u svoje ruke, kako ne bi privukle nepotrebne probleme i nevolje u život. Odustajanjem od toksičnih stavova, žene ovog znaka moći će pronaći sreću.

Žena Strijelac

Astrolozi preporučuju ženama Strijelcima da tjedan započnu s pozitivnim afirmacijama kako bi svaki dan u tjednu bio uspješan, čak i ako zvijezde i planeti ne šalju najpovoljniju energiju.

Ovaj tjedan u ožujku/martu neće biti najlakši, ali pozitivan stav, samopouzdanje i želja za promjenom života nabolje postat će pratitelji uspjeha.

Žena Jarac

Astrolozi preporučuju ovaj tjedan ženama Jarcima da svoje osjećaje dovedu u ravnotežu kako bi se isključile nevolje zbog žurbe ili zbog utjecaja lošeg raspoloženja. Ovo će razdoblje biti uspješno ako ne odgodite odluku o važnim pitanjima i ne budete li se lažno nadali.

Na kraju tjedna, dame ovog Znaka trebale bi biti spremne za važan sastanak koji će im promijeniti život nabolje.

 

Žena Vodenjak

Damama Vodenjacima astrolozi preporučuju započinjanje tjedna s financijskim afirmacijama kako bi se uklonili financijski problemi. Ovog tjedna očekuju se neke poteškoće u poslovnom okruženju, koje, međutim, neće biti teško prevladati s malo mudrosti.

Bliže vikendu, sreća će se nasmiješiti u njihovom osobnom životu, a žene Vodenjaci će moći pronaći mnogo prilika za druženje s ljudima bliskim i dragim njihovim srcima.

Žena Ribe

Treći tjedan ožujka/marta Ribama će se teško činiti jednostavnim i pozitivnim. U prva dva dana astrolozi preporučuju strpljenje kako biste isključili probleme zbog ishitrenih odluka. Od srijede će se situacija popraviti, ali žene ovog Znaka i dalje se neće moći prepustiti trenutnim hirovima.

Sposobnost zaustavljanja na vrijeme i izdržljivosti će vam omogućiti da ne odete u slijepu ulicu i da ne izgubite sve što je s trudom razrađeno i zasluženo.

 

 

 

 

 

dailyhoro.ru/Pripremila: Suzana Dulčić za atma.hr

https://atma.hr

Loading

admin

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Translate »